Trakākās baumas par slavenībām. Baumas vai tomēr patiesība? (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Par slaveniem cilvēkiem vienmēr ir baumots, dažas baumas balstās uz faktiem, bet citas ir pilnībā izdomātas. Populārākās un neiedomājamākās baumas par slavenībām.

Foto: Facebook

Baumo, ka aktieris Ričards Gīrs nogādāts kādā Losandželosas slimnīcā, jo viņam pēcpusē bija iebāzta plastmasas zivtiņa. Aktieris šīs baumas noliedz.

2000.gadā «Oskara» balvas pasniegšanas ceremonijā Andželīna Džolija noskūpstīja savu brāli uz lūpām, tas radīja pamatu baumām, ka brālis un māsa piekopj ne tikai platoniskas attiecības, bet guļ viens ar otru.

Televīzijas raidījumu vadītāja Opra Vinfreja ir ļoti labos draugos ar Geilu Kingu, sievietes daudz laika pavada kopā, tāpēc parādījās baumas, ka sievietes ir homoseksuālas. Opra noliedza šādas baumas, sakot: ja viņa būtu kopā ar sievieti, viņai nebūtu nekādu problēmu to paziņot publiski.

Dziedātājai Šērai daudzus gadus ir pārmests, ka ideāla auguma iegūšanai viņa ir izmantojusi plastiskās operācijas. Ar operāciju palīdzību atvadījusies no pāris ribām, tāpēc izskatās tik tieva. To noliedz sievietes plastiskais ķirurgs, sakot: ja tā būtu patiesība, dziedātāja nekad nevarētu atļauties vilkt niecīgu apģērbu, jo viņas ķermeni klātu neskaitāmas rētas.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Par aktrisi Džeimiju Lī Kērtisu baumo, ka viņa piedzimusi gan ar sieviešu, gan vīriešu ģenitālijām un dokumentos ir vīrietis. Aktrise nekad nav ne noliegusi, ne apstiprinājusi šīs baumas.

Lady Gaga smejas, dzirdot, ka fani uzskata, ka viņa ir transvestīts, ne sieviete. Dziedātājai patīk doma, ka fani uzskata, ka viņai ir penis.

Pēc grūtniecības dziedātāja Bejonsē ātri vien atgriezās ierindā un ar perfektu augumu, cilvēki baumo, ka mūziķe pati bērnu nav iznēsājusi, bet izmantojusi surogātmātes palīdzību, bet pati tajā laikā simulējusi grūtniecību.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu