Minoga: Mailija Sairusa padarīta par grēkāzi

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Austrāliešu popzvaigzne Kailija Minoga uzskata, ka pārlieku seksualizētās popmūzikas kritizētāji padarījuši par grēkāzi dziedātāju Mailiju Sairusu.

Intervijā raidorganizācijai «Sky News» Minoga sacīja, ka apbrīnojot Sairusas un barbadosiešu dziedātājas Rianas drosmi.

«Es apbrīnoju tādus cilvēkus kā Mailija un Riana. Meitenes neatvainojas par to, ko dara. Vai tas ir par daudz? Atkarīgs no personīgās gaumes. Taču Mailija pavisam noteikti padarīta par grēkāzi, kaut arī tas notiek popmūzikā daudz plašākā mērogā. Neaizmirsīsim, ka vienmēr bijis sekss, narkotikas un rokenrols,» skaidro Minoga.

Kopš pagājušā gada uzstāšanās MTV mūzikas video balvu pasniegšanas ceremonijā Sairusa sniegusi vairākus provokatīvus priekšnesumus un izdevusi ļoti seksuāli atklātus videoklipus. Viņa daudz kritizēta par to, ka rāda sliktu piemēru jaunām meitenēm.

Nesen koncertā Milvoki viņa uzstājās tikai apakšveļā. Vēlāk Sairusa skaidroja, ka neesot paspējusi aizkulisēs pārģērbties. «Tāpēc man nācās vienkārši izskriet laukā biksītēs,» viņa pēc tam tvītoja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu