Samanta Tīna tic, ka mūsdienās ir iespējams viss, arī iemīlēšanās gumijas lellē (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

7.martā mākslas telpā «64 krēsli» tika prezentēta izrāde «Gumijas princis», izrādē veselas četras lomas spēlēja dziedātāja Samanta Tīna. Šī bija pirmā reize, kad dziedātāja vairāk darbojās kā aktrise, nevis dziedātāja.

Dziedātāja Samanta Tīna atklāj, ka lielāks stress viņai bijis pirms ģenerālmēģinājuma, nevis pirmizrādē, pārējie aktieri – Raimonda Vazdika un Jānis Skanis atbalstījuši jauno dziedātāju, lai viņa pārvarētu stresu un lieliski nospēlētu savas lomas.

«Izrādē piedalās tādi grandi kā Raimonda Vazdika un Jānis Skanis, atceros, kad pirmo reizi sanācām kopā un mēģinājām, man bija kauns runāt savu tekstu, baidījos pateikt kaut ko ne tā kā vajag, visu laiku sarku,» smejas Samanta.

Pirms izrādes «Gumijas princis» Samanta jau bija strādājusi kopā ar Jāni Skani muzikālajā izrādē «Kaķīša dzirnaviņas»; tur Samanta vairāk dziedāja, bet šajā izrādē vairāk runā.

«Vēl šova laikā Rēzija Kalniņa man teica, ka man noteikti jākļūst par dziedošo aktrisi, ja man vēl būs iespējas, es noteikti neatteikšos ko notēlot, tas ir interesanti, negribu nodalīt šīs lietas, jo viņas var lieliski apvienot,» skaidro Samanta.

Samanta atzīst, ka ar katru no saviem atveidotajiem tēliem viņai ir zināma līdzība dzīvē, kā gan citādi, ja izdodas notēlot, tātad kāda līdzība ir.

«Ja jau cilvēki saka, ka man izdodas, tātad manī ir līdzība ar tēliem. Mēģinājumos centos aizdomāties, kā parasti dusmojos, mēģināju izveidot asociācijas ar situācijām, kurās man jātēlo, dziedāt - tas jau ir gluži tāpat kā tēlot, nekas nenotiek vienkārši tāpat, dziesma ir «jāaiznes» līdz skatītājam,» tā Samanta.

Par izrādes pamata ideju, ka pusmūža sieviete iemīlas pieaugušajiem domātā gumijas lellē, dziedātāja komentē, ka mūsdienās viss ir iespējams, jo cilvēks vēlas, lai viņu mīl, sagaida mājās un katrs mēs vientulību izkliedējam citādi.

«Neiedziļinoties izrādē, daudzi nodomā, ka Raimondas atveidotā sieviete ir perversa, slima kundzīte, bet tā nav, tas ir cilvēks, kam nav veicies mīlestībā un kurš vēlas, lai viņu mīl. Mēs visi sapņojam, vēlamies ideālu mīlestību. Nekad nevar zināt, ko domā pa ielu pretī nākošais cilvēks, kāpēc viņš smaida,» nosaka Samanta.

Jaunā sieviete saprot, cik skumji tas ir, bet ikvienam vajag izpaust mīlestību, daudzas tantiņas tāpēc baro kaķus, kuri dzīvo uz ielas, citi velta mīlestību draugiem, ģimenei, bet citi - lietām un fantāzijām.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu