Modes nedēļas otrās dienas neglītāko tērpu topā jau atkal izceļas Jaroslavs Barišņikovs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Ir aizvadīta otrā Rīgas Modes nedēļas diena, kura atnesa daudz dažādu pārsteigumu tieši viesu tērpu ziņā. Arī otrās Rīgas Modes nedēļas dienas slavenību tērpus speciāli dzīves stila portālam «Sejas» komentē Lietuvas skandalozākā slavenība Agness Landau.

Foto: Nauris Garkaklis

Pati modele, friziere un stiliste Agness Landau izvēlējās vieglāko variantu, vienkrāsainu apģērbu, tumšu, bet tajā pašā laikā spilgtu, kas izceļ viņas garās kājas un kopā ar tumšajām platformas kurpēm rada tēla pabeigtības efektu. Modele nenoliedz, ka viņas tēls nepretendē uz augsto modi, bet ir gana skaists, lai izietu sabiedrībā. Sieviete ir sajūsmā par muguras daļu un dekoltē.

Apskati Agness Landau izveidoto nepiemērotāko tērpu TOP 9:

Foto: Nauris Garkaklis

1. Modes blogeris, modelis Jaroslavs Barišņikovs. Otrajā Rīgas modes nedēļas dienā sapratu, ka cilvēks ir perfekcionists, ja ko dara, tad dara līdz galam. Tā kā viņam nekas labs neizdodas, tad viņš dara visu, lai būtu bezgaumīgākais cilvēks visā šajā modes pasākumā. Skatoties uz apģērbu, nav iespējams saprast stilu. Viss melns, kas ir vieglākais variants. Seja ietīta folijā, tas, protams, ir mākslinieciski, bet viņš izskatās kā bērns, kurš visu laiku vēlas uzmanību un nezina, ko izdarīt, lai to iegūtu, atliek vēl galvu ielikt tualetes podā.

Foto: Nauris Garkaklis

2. Sabiedrības dāma Jana Brice. Uzacis ir drausmīgas, ja vēl pa vidu būtu saaugušas, tad viņa izskatītos kā kaukāziete ar vienu uzaci. Kontūra lūpām ir drausmīga, neprofesionāli uzzīmēta un izceļ lūpu nepilnības, ne tās noslēpj. Žakete, aksesuāri, tā ķēde uz rokām un tur vēl līdzās kaut kas zils un dzeltens. Sieviete atbraukusi no laukiem, novilkusi galošas, ietērpusi kājas kurpēs un devusies iekarot Rīgas ielas.

Foto: Nauris Garkaklis

3. Zīmola «Lusi & Olsi» īpašniece Natālija Karaim. Šausmīga soma un apavi, to krāsa nepiestāv tērpam vai mētelim, īsti nevar saprast, kas viņai mugurā. Liekas, gājusi gar lietoto apģērbu veikalu, uz svara iegādājusies jebkādas lietas un uzvilkusi pirmo, kas pagadījās. Biznesa lēdijas tā neģērbjas.

Foto: Nauris Garkaklis

4. Radio dīdžejs Natālija Olesik. Viņas vecuma lēdijai nepiedienas vilkt tādas kurpes, viņa tomēr nav izgājusi uz parku skriet, bet gan atnākusi uz modes pasākumu sevi prezentēt. Soma arī drausmīga, kā kartupeļu grozs.

Foto: Nauris Garkaklis

5. Aktrise Ieva Pļavniece un uzņēmēja Anamika Goldberga. Nesaprotu, kāpēc abas sievietes savu tēlu izveidē augšdaļu izveidojušas sievišķīgu, bet apakšdaļu vīrišķīgu. Sākšu ar Ievu, nepatīk krekliņš, kas ir ļoti raibs un žaketei vel broša virsū. Ja krekliņš būtu balts, tad žakete ar brošu iederētos. Zinu, ka aktrise ir nogriezusi matus, nu ko lai saka, matu sakārtojums izceļ viņas seksuālo orientāciju. Par Anamiku runājot, viņai mugurā ir īsta katastrofa. Sāksim jau ar bezgaumīgām krāsām apģērbā, augšdaļa svītraina, vēl puķe un vēl kaklarota, kura ir krāsaina, turklāt atrodas uz krāsaina krekliņa. Kā to vispār var apvienot? To visu redzot, gribu bļaut uz viņu.

Foto: Nauris Garkaklis

6. Modes blogere Karīna Zu. Par spīti tam, ka viņa ir modes blogere, viņai nevar saprast apģērba stilu. Apavi ir drausmīgi un nepiestāv zeķēm. Turklāt soma, kura ir pavisam no citas «operas», akcentē tēla apakšējo daļu, kas ir drausmīgi.

Foto: Nauris Garkaklis

7. Juriste Iveta Brice. Apģērbs it kā ir labs, bet nēsāšanas veids ir nepiemērots. Matus vajag izlaist, ja nepatīk izlaisti, tad jāsaņem astē, kaut uz sānu, šāds sakārtojums atgādina sporta stundu. Džinsi un džinsa jaka nav piemērots apģērbs, lai dotos uz modes pasākumu.

Foto: Nauris Garkaklis

8. Modes žurnāliste Katerina Korss. Viņas tēls atstāj iespaidu, ka sieviete, kura nav jauna meitene, vēlas izskatīties kā piecpadsmitgadīga Lolita un tāpēc tērpjas bērnišķīgi, nepiemēroti vecumam.

Foto: Nauris Garkaklis

9. Modes blogere Alīna Kellere. Žaketei ir jābūt īsākai, tai jābeidzas tur, kur sākas kleitas «bārkstis» vai kā nosaukt to, kas tur karājas. Tāpat arī zeķubikses neder šāda tipa kleitai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu