Šodienas redaktors:
Krista Garanča

5 kokteiļi tavai Sv. Patrika dienas ballītei

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: publicitātes

Nav jābūt ekspertam, lai pagatavotu labāko Svētā Patrika dienas ballītes kokteili. Piedāvājam vienkāršas un pārbaudītas kokteiļu receptes Tavai labākajai mājas ballītei.

 
Raksta foto
Foto: publicitātes

Garšas pilnība - JAMESON SOUR

Sastāvs

  • 40 ml Jameson īru viskija

  • 40 ml svaigi spiestas citronu sulas

  • 20 ml cukura sīrupa

    Pagatavošana

    Vienkārši sajauc visas sastāvdaļas kopā.

    publicitātes

 
Raksta foto
Foto: publicitātes

Atsvaidzinoši viegls - JAMESON GINGER & LIME

Sastāvs

  • 40 ml Jameson īru viskija

  • Ginger Ale

  • Ledus

  • Laims

Pagatavošana

Sajauc Jameson viskiju ar Ginger Ale, pievieno ledu un laimu.

Raksta foto
Foto: publicitātes
 
Raksta foto
Foto: publicitātes

Patīkama odziņa - JAMESON CRANBERRY

Sastāvs

  • 40 ml Jameson īru viskija

  • Dzērveņu sula

  • Ledus

Pagatavošana

Sajauc visas sastāvdaļas kopā.

Raksta foto
Foto: publicitātes
 
Raksta foto
Foto: publicitātes

ĪRU KAFIJA

Sastāvs

  • 20 ml Jameson īru viskija

  • 2 tējkarotes brūnā cukura

  • 1 tase karstas kafijas

  • 3 ēdamkarotes saldā krējuma

Pagatavošana

Viskiju ielej iepriekš sasildītā glāzē, pievieno cukuru. Lej karstu kafiju un beigās virsū liek viegli saputotu saldo krējumu.

Raksta foto
Foto: publicitātes
 
Raksta foto
Foto: publicitātes

Nepārspējama elegance – ĶIRŠU KOKTEILIS

Kokteiļa recepti sadarbībā ar Jameson īru viskiju piedāvā viskija eksperts Edgars Grišulis.

Sastāvs

  • Jameson īru viskijs

  • Morello ķiršu biezenis

  • Svaigi spiesta laima sula

  • Cukura sīrups

  • Amaretto Di Saronno

Pagatavošana

Jameson īru viskiju sajauc ar Morello ķiršu biezeni, svaigi spiestu laima sulu, pašgatavotu cukura sīrupu un nedaudz Amaretto Di Saronno. Kokteili pasniedz ar uzrīvētu Tonkas pupiņu un kokteiļķirsi.

Raksta foto
Foto: publicitātes

Nepalaid garām!

Uz augšu