Grupai «Otra puse» pirms mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta mikrofons» ir satraukums

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

5.martā norisināsies mūzikas ierakstu gada balva «Zelta mikrofons». Mūziķi balvas pasniegšanai gatavojas īpaši rūpīgi, jo tā ir iespēja ne tikai iegūt balvu kādā konkrētā nominācijā, bet sevi prezentēt, uzstājoties ar dziesmu.

Grupa «Otra puse» mūzikas gada balvai «Zelta mikrofons» gatavojas īpaši rūpīgi, jo viņiem ir dota iespēja uzstāties pasākumā ar dziesmu «Uzzīmē mani», dziesmu grupa plāno izpildīt duetā ar dziedātāju Antru Stafecku.

«Esam pieaicinājuši stīgu kvartetu un bekvokāla meitenes, tā kā priekšnesums būs kā nopietns pārbaudījums pirms lielkoncertiem. Tāpēc tam pieejam ar ļoti lielu atbildību. Lielkoncerti notiks septītajā un astotajā maijā,» stāsta grupas «Otra puse» solists Normunds Pauniņš.

Grupa «Otra puse» ir nominēta četrās nominācijās: labākais pop albums, labākā dziesma, «Alfas» Top 10 gada dziesma un arī radio hits.

«Godīgi sakot, visas šīs nominācijas man ir īpaši nozīmīgas. Uzzinot, ka esam nominēti, radās satraukuma tirpiņas, kas bija ļoti līdzīgas, kad pirmo reizi saņēmām Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu par labāko pop albumu 2009 - «Nakts vai rīts». Atceros to satraukumu, kad tika nosaukta «Otra puse» un kāpu uz skatuves teikt paldies. Arī tagad ir satraukums,» atceras Normunds.

Normunds uzskata, ka šogad ir nominēti vairāki spēcīgi albumi un dziesmas. Visi mākslinieki dara savu sirdslietu, tāpēc dziedātājs negribētu nosaukt kādu konkrētu mūziķi vai grupu, kura būtu pelnījusi uzvaru, jo jebkurš no izvirzītajiem ir pietiekami daudz strādājis, lai nopelnītu uzvaru.

«Jebkura iespēja saņemt kādu no balvām vai arī būt nominantos man nozīmē vienīgi apliecinājumu tam, ka ieguldītais darbs ir novērtēts. Man mājās ir īpaša vieta trofejām - speciāls plauktiņš, kurš ik dienu atgādina, ka viss ir labi un norit pareizajā virzienā,» stāsta Normunds.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu