Eirovīzijas dalībniece Sabīne Vidriķe nesnauž, bet izdod jaunu singlu (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sandra Melnalksne

Dziedātāja Sabīne Vidriķe sevi lieliski parādīja Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālā un izpelnījās skatītāju simpātijas, skatītāji jauno censoni ierindoja otrā pusfināla trešajā vietā. Diemžēl žūrijas dēļ meitene tomēr netika uz finālu.

Par neiekļūšanu Eirovīzijas nacionālās atlases finālā Sabīne Vidriķe nebēdā, jauno dziedātāju tas tikai vēl vairāk motivēja darboties un turpināt muzicēt.

Ir pagājušas nieka pāris nedēļas kopš Eirovīzijas nacionālās atlases fināla, un Sabīne Vidriķe klausītāju vērtēšanai nodod savu jauno singlu «In Line».

«Dziesma nenoliedzami ir par mīlestību, kas jebkuram cilvēkam ir tepat blakus, tikai jāatver acis un jāierauga! Dziesmas koptēls ir mistisks un maigs, tajā saklausāmi gan spēcīgi basi, gan emocionālas vijoles skaņas,» tā Sabīne.

Dziesma rakstīta elektroniskās mūzikas žanrā, un tajā ir saklausāmas «liquid» un «drum n bass» stilistiskās iezīmes.

Dziesma ierakstīta angļu valodā, jo Sabīne uzskata, ka emocijas nevar definēt kādas konkrētas valodas robežās, un emocijas, kuras pārņēma meitenes prātu dziesmas rakstīšanas procesā, spraucās ārā caur angļu valodu.

«Runājot par fotosesiju, tēls ir veidots, sadarbojoties ar fotogrāfi Sandru Melnalksni un viņas radošo komandu. Gribējām izcelt sievišķīgumu un skaisto Latvijas dabu. Fotgrafēšanās notika Brenguļu mežos. Kad izkāpu no mašīnas, pirmais, ko sajutu, bija svaigais priežu meža aromāts, pēc tam gan palika auksti. Fotosesijas laikā gulēju sūnās, skraidīju pa takām un kāpu uz celmiem ar augstpapēžu kurpēm, bet ik pa laikam gāju uz mašīnu dzert siltu tēju. Priecājos, ka beigās nesaslimu,» smejas Sabīne.

Dziesma «In Line» pilnībā atšķiras no Sabīnes Eirovīzijas pusfinālā izpildītās dziesmas «Is It Possible». Sabīnei patīk eksperimentēt ar dažādiem elektroniskās mūzikas stiliem.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu