Foto: Reinis Sējāns ar sievu Maiju apskata Amerikas skaistākās vietas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Laika posmā no 16.februāra līdz 11.martam viens no Latvijas skaistākajiem mākslinieku pāriem, grupas «Instrumenti» līderis Reinis Sējāns un viņa sieva Maija Sējāne devās atpūtas braucienā uz Ameriku, lai apskatītu valsts skaistākās vietas.

Mūziķi apmeklēja Oklahomu, Teksasu, Lasvegasu, Holivudu, Sanfrancisko un citas vietas, ceļojums bija tā izveidots, lai iekļautu sevī skaistākos Amerikas tūrisma objektus, kuri obligāti ir jāredz, viesojoties valstī.

Ceļojuma sākumā Maija un Reinis atradās Čikāgā, kur bija auksts, piedzīvojumi sākās, braucot pa slaveno «Route 66» ceļu, kurš parādīts dažādās Holivudas filmās.

Maija un Reinis Oklahomā iemēģināja roku pie skolēnu autobusa stūres, lai iegūtu multfilmas «Southpark» autobusa vadīšanas pieredzi.

Kā pāris raksta savos portāla ««Facebook» profilos, vēlāk jau gaiss kļuva siltāks, un jaunieši devās uz Teksasu, kur redzēja gan govju ganāmpulkus, gan cilvēkus uz ielas valkājot kovboju atribūtiku.

Tāpat Sējānu pāris lidoja pāri Lielajam Kanjonam mazā lidmašīnā, kuru komentāros paši iesauca par «kukuruzņiku».

««Kukuruzņiks» nebija pārāk liels! Toties «Bose» austiņas ar ļoti piemērotu klasisko mūziku bija ideālas!! Tas bija unikāls piedzīvojums!!!» - tā Maija Sējāne.

Atrodoties Lasvegasā, laulātais pāris nevarēja atturēties no spēļu automātu spēlēšanas, kā nekā Lasvegasa tiek uzskatīta par azartspēļu paradīzi un, tur atrodoties, vismaz viens žetons jāiemet aparātā, lai varētu pilntiesīgi teikt – es te biju.

Tāpat Lasvegasā Maija nofotografējās kopā ar Maikla Džeksona žaketi, kura speciālā vitrīnā atradās viņu mājvietas foajē.

Protams, neiztikt bez fotogrāfijas pie leģendārā uzraksta Hollywood, pie kura fotografējas vairums tūristu, kuri dodas uz Ameriku.

Neiztikt bez peldēm Klusajā okeānā un vasaras, saules baudīšanas pludmalē.

Mākslinieki devās prom no Latvijas ziemā, bet atgriezās dzimtenē jau pavasarī!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu