Siguldā restorānā «Aparjods» atklāta veranda

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viens no senākajiem restorāniem Latvijā «Aparjods» šo gadu ir sācis ar lielisku jaunumu apmeklētāju ērtībai un omulībai. Jau no februāra beigām viesi var baudīt maltīti ne tikai restorāna telpās, bet arī jaunā gaumīgā verandā zem stikla griestiem.

Par omulīgu siltumu verandā gādā jaunākā modeļa infrasarkanās lampas. Veranda būvēta no stikla paketēm, kas vasarā savukārt būs viegli izņemamas.

«Mēs iestiklojām debesis,»

restorāna «Aparjods» jaunās terases atklāšanas svinībās 20. februārī teica tā saimnieks Edmunds Siksne, kurš verandas atklāšanas svētkos viesiem bija sarūpējis gardu maltīti un muzikālu pārsteigumu.

Siksne īpaši pateicās restorāna lojālajiem viesiem par kopā būšanu «priekos un bēdās», projektētājiem un būvniekiem, kas palīdzēja projektu īstenot, kā arī atsaucīgajiem sadarbības partneriem.

Foto: Publicitātes foto

Restorāna pastāvīgos viesus iepriecinās arī jaunumi ēdienkartē – grilēts Latvijā audzētas stores steiks, sulīgi brieža gaļas medaljoni, cūkgaļas ribiņas īpašā grila mērcē, kā arī jaunumi restorāna vīna pagrabā.

Foto: Publicitātes foto

Restorāns «Aparjods» ir viens no senākajiem Latvijā, pirmo reizi vēris durvis1991.gada 20. jūlijā un kopš tā laika piedāvā nemainīgi augstu kvalitāti un apkalpošanu.

Līdz ar stiklotās terases izbūvi vietu skaits restorānā palielinās līdz 120.

Siguldas ID karšu īpašniekiem joprojām tiek piedāvāta 10% atlaide visiem viesnīcas un restorāna «Aparjods» pakalpojumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu