Seriāls «Eņģeļu iela 9. Pelnrušķītes mantojums» ar kliņģeri atklāj jauno sezonu (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Ikvienā telekanālā ir jābūt kvalitatīvam pašmāju seriālam, tāds ir arī Latvijas televīzijā. 28.februāra vakarā seriāla «Eņģeļu iela 9. Pelnrušķītes mantojums» aktieri, filmēšanas komanda, Mārupes novada domes pārstāvji un citi atbalstītāji pulcējās Mārupes novada kultūras namā, lai pozitīvā, sirsnīgā atmosfērā pagodinātu un sveiktu cilvēkus, kuri diendienā iegulda savu laiku un sirdi seriālā.

Svinīgo pasākumu atklāja Mārupes kultūras nama vadītāja Ina Dūduma, kuru ikviens atceras pēc dalības populārajā televīzijas šovā «Dziedošās ģimenes», kurā viņa piedalījās kopā ar meitu Rūtu Dūdumu, sieviete izpildīja dziedātājas Madaras Celmas dziesmu «Eņģelis».

Pēc dziedājuma sekoja dažādas uzrunas, pateicības vārdi, kur ikviens, kurš bija iesaistījies un palīdzējis seriāla tapšanas gaitā, saņēma skaistu ziedu – liliju un īpašu goda rakstu.

Viesiem bija iespēja noskatīties ne tikai seriāla jaunās sezonas reklāmas videomateriālu, bet arī jaunās ceturtās sezonas pirmo sēriju.

Jaunā seriāla sezona nesīs daudzus negaidītus, sarežģītus sižeta pavērsienus, kā arī tikšanos ar jauniem aktieriem, pie lomām seriālā ir tikuši Dailes teātra aktieri Dārta Daneviča un Dainis Grūbe.

Noslēdzoties oficiālajai daļai, ikviens bija laipni aicināts nobaudīt gardo seriāla «Eņģeļu iela 9. Pelnrušķītes mantojums» pateicību - ballītes kliņģeri.

Kliņģerim klāt varēja dzert kafiju vai tēju un paralēli mieloties ar dažādiem saldajiem un sāļajiem cepumiem.

Uz skaisto, sirsnīgo pasākumu bija ieradies prāvs pulciņš Mārupes iedzīvotāju, kuri kaut kādā veidā bija palīdzējuši seriāla tapšanā, un daži aktieri, tomēr galveno lomu atveidotāji skatītāju rindās nebija novērojami.

Televīzijas pārstāvji atklāja, ka aktrise Kristīne Nevarauska vēlējusies ierasties, bet diemžēl saslimusi un palikusi mājās rūpēties par savu veselības stāvokli.

Sāc vērot jauno seriāla «Eņģeļu iela 9. Pelnrušķītes mantojums» sezonu jau no trešā marta.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu