Diāna Moon: «Īsta sievietes laime slēpjas viņas mīļotā rokās» (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Diāna Moon jau trīs gadus mitinās Vācijā, kur iesaistās dažādos muzikālos projektos un aktīvi koncertē. Pateicoties Diānas aktivitātei un pārliecināšanas spējām, dziesma «Aijā, žūžū» tika iekļauta pasaules skaistāko šūpuļdziesmu izlasē, jo dziedātāja spēja pārliecināt vācu producentus par nepieciešamību «Aijā, žūžū» iekļaut 23 pasaules skaistāko šūpuļdziesmu albumā «Lullabies of the World». Nu mūziķe izdod savu jauno singlu un videoklipu latviešu valodā.

Diānas Moon jaunā dziesma «Tavās rokās» stāsta par to, ka ikviena sieviete vēlās sastapt savu vienīgo un īsto vīrieti, kura rokās viņa justos pasargāta un stipra. Tā dārgā cilvēka rokās, kuras sievietei ir kā mājas.

«Bieži vien sastapt īsto un vienīgo neizdodas uzreiz, bet, kad tas notiek, tad meitenes zina: šis dārgums ir jāsaudzē, jo otra tāda nebūs. Īsta sievietes laime slēpjas viņas mīļotā rokās,» nosaka Diāna.

Pavisam nesen Diāna secināja, ka laime slēpjas tikai un vienīgi ģimenē, bet vīrietis ir ģimenes pamats.

«Sieviete var dzīvot saskaņā ar sevi ģimenē, ja piemeklē sev pareizo vīrieti. Mēs, sievietes, spējam vairākas lietas darīt vienlaicīgi, spējam parūpēties gan par vīrieti, gan sevi un savu attīstību, visu vajag tikai gribēt,» nosaka Diāna.

Turklāt Diāna domā, ka vīrietis sievietei sniedz drošības sajūtu un pamatu zem kājām, jo vīrietis ir kā mājas pamati, bet sieviete - mājas karkass.

«Vairumu savu dziesmu rakstu, vadoties pēc pašas piedzīvotā, bet ir gadījumi, kad kāda cita cilvēka sāpe mani uzrunā un iedvesmo tik ļoti, ka uzrakstu dziesmu par to. Ir gadījumi, kad uzrakstu fantāziju dziesmu un pats interesantākais, ka pēc kāda laika šī fantāzija piepildās dzīvē. Tāpēc cenšos rakstīt pozitīvas lietas un izjūtas, nevēlos sevi negatīvi ietekmēt,» skaidro Diāna.

Diāna galvenokārt dziesmas rada angļu valodā, arī viņas topošais studijas albums ir tikai angļu valodā. Jaunais singls ir latviski, jo mūziķei ikdienā pietrūkst latviešu valodas un visa pārējā latviskā.

«Ikdienā sadarbojos ar vāciešiem, krieviem, nigēriešiem, indonēziešiem, izraēliešiem, amerikāņiem, runāju angliski, vāciski un krieviski. Latviski sarunājos tikai ar ģimeni pa telefonu, tāpēc arī sāku ilgoties pēc dzimtās valodas un ierakstīju singlu latviešu valodā,» skaidro Diāna.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu