Spāņu aktrise zog slavenību bildes un izdomā sev jaunu dzīvi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Spāņu aktrise Anna Alena vēlējās būt populāra un, lai to sasniegtu, bija gatava uz visu, pat zagt slavenību bildes, ar programmas «Photoshop» palīdzību ievietot sevi tajās un izveidot sev jaunu dzīvi.

Spāņu aktrise Anna Alena savus atbalstītājus maldināja par savu spožo dzīvi, zogot slavenību fotogrāfijas, kurās tās redzamas dažādos pasākumos, un ar «Photoshop» palīdzību ievietojot sevi fotogrāfijās līdzās zvaigznēm.

Foto: twitter.com

Aktrise tā aizrāvusies, ka izveidojusi sev pilnīgi jaunu, nereālu dzīvi.

Viņa informē fanus, ka ir gan apmeklējusi «Oskara» ceremoniju, gan piedalījusies dažādos seriālos, gan izklaidējusies kopā ar Bredu Pitu un Andželīnu Džoliju.

Foto: twitter.com

Māksliniece pieķerta viltus dzīvē un fotogrāfiju viltošanā, jo ievietojusi fotogrāfiju, kurā redzama uz sarkanā paklāja «Oskara» balvas ceremonijā, portālā «IMDb».

Foto: twitter.com

Vēlāk acīgākie žurnālisti pamanīja aktrises bildes portālā «Twitter», kur viņa bija izveidojusi sev pavisam citu, jaunu, spožuma pilnu dzīvi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu