Cik nopelnīja aktieri par popularitāti nesošajām lomām? (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Populāri aktieri, kuri nu pelna miljonus ar piedalīšanos dažādās filmās, sākot savas aktieru gaitas, saņēma daudz mazāku naudas summu. Cik par slavu nesošajām filmām saņēma trīs populāri siržu lauzēji – Breds Pits, Roberts Patinsons un Raiens Goslings?

Aktieris Breds Pits slavens kļuva ar filmu «Telma un Luīze». Par dalību filmā aktieris saņēma sešus tūkstošus dolāru. Neskatoties uz mazo summu, tieši šī loma palīdzēja aktierim tikt pie popularitātes. Šobrīd Breds Pits par dalību filmā saņem divdesmit piecus miljonus dolāru un spēj uzturēt sešus bērnus.

Aktieris Roberts Patinsons par savu populārāko un panākumus nesošo lomu kinofilmā «Krēsla» saņēma divus miljonus dolāru. Vēlāk pēc pirmās sāgas daļas aktieris saņēma 12 500.000 dolāru un iekaroja visas pasaules sieviešu sirdis.

Populārā romantiskā filma «The notebook», kura ienesa vairāk nekā 115 miljonus dolāru un spēja saraudināt ikvienu pasaules sievieti, aktierim Raienam Goslingam atnesa slavu, bet ne naudu. Divus gadus pēc piedalīšanās filmā «The notebook» aktieris filmējās filmā «Half Nelson», kur par lomu saņēma tikai 1000 dolārus nedēļā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu