Trio «Lady’s Sweet» pārtop duetā un publisko jaunu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Populārais meiteņu trio «Lady’s Sweet» ir pārtapis duetā (trio ir pametusi Jolanta Strikaite) un publisko jaunu dziesmu «Papēdītis», kuras videoversiju režisējis aktieris Intars Rešetins. Dziesmas mūzikas autore ir Vineta Elksne, savukārt teksta autors - Jānis Elsbergs.

Jaunā dziesma «Papēdītis» no 3. marta skan arī radiostaciju ēterā.

Laikam ejot, notikumiem mainoties, abas meitenes ir nonākušas pie loģiska viņu stāsta turpinājuma - dueta, kur, kaut kam noslēdzoties, kas cits stājies vietā. Dziesma varētu būt vēstījums pašām solistēm, bet tikpat labi daudzus uzrunājošs – par apmierinātību ar sevi.

Videoklipa idejas autors, režisors Intars Rešetins skaidro: lai precīzāk parādītu dziesmas ideju vizuāli, meitenes attēlotas dažādos tēlos. Tas varētu būt Pelnrušķītes stāsts. Tajā pašā laikā ne vienmēr ir nepieciešama kāda pasaka, lai būtu laimīgas beigas. Reizēm pietiek ar stabilu nostāšanos uz zemes, būt laimīgiem tajā vietā, laikā, kurā esam, un to prast novērtēt. «Abas meitenes ir foršas, dzīvespriecīgas un ļoti mīl to, ar ko nodarbojas, to vēlējos parādīt arī dziesmas video,» tā Intars.

Meitenes par dziesmas vēstījumu izsakās lakoniski: «Ir labi būt tur, kur esi, gūt prieku no tā... un justies laimīgam.»

Šī ir pirmā dziesma duetam, kuru uzrakstījusi Vineta; sekos vēl arī citas.

Dziesmas ierakstā piedalījās: Kaspars Zemītis (ģitāra), Kaspars Grigalis (bungas), Edvīns Ozols (bass), Vineta Elksne (taustiņi).

Videoklipa izveidē piedalījās: Intars Rešetins (režisors), Imants Zaķītis (operators), Kārlis Zemītis (montāža), Vita Bekmane (horeogrāfija), Vita Radziņa (stils).

Solistes ir sākušas sadarbību ar «MC orķestri», piedaloties dažādos pašmāju radītajos muzikālajos TV šovos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu