Markum Rivam un Filipam Kirkorovam ir viens dizainers (28)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātājs Markus Riva vienmēr ir izcēlies ar koptu ārieni, lielisku stila izjūtu un skaistiem tērpiem. Šā gada Eirovīzijas nacionālā atlase nebija izņēmums, mūziķis, lai izskatītos perfekti, sadarbojās ar slaveno itāļu modes dizaineru Tomu Reblu.

Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātājs Markus Riva pārzina modi un stilu, jo pats hobija līmenī darbojas modes industrijā par modeli. Ikvienai savai uzstāšanās reizei, iziešanai sabiedrībā vīrietis pieiet ar vislielāko nopietnību un vēlas to darīt, cik labi, spilgti vien iespējams.

«Eirovīzijas sakarā sadarbojos ar itāļu modes dizaineru Tomu Reblu, viņš atsūtīja apģērbu no Milānas. Piedāvāju viņam sadarboties, un viņš uzreiz piekrita,» priecājas Markus.

Populārais dizainers Itālijā tērpj populārā šova «X Factor» zvaigznes, kā arī dažādu Vācijā demonstrētu televīzijas šovu zvaigznes, un pie viņa apģērbu iegādājas arī Krievijā populārais dziedātājs Filips Kirkorovs. Arī Krievijas estrādes leģenda novērtē Toma Rebla dizaina unikalitāti.

«Man patīk viņa radītie tērpi, tāpēc arī nekautrējos un uzrunāju viņu, un viņš piekrita palīdzēt. Izstāstīju visu ideju, dziesmas noskaņu, to kā es sevi redzu, un viņš man atlasīja un atsūtīja vairākus apģērbu variantus, no kuriem izvēlējos to, ko ikviens redz man mugurā uz skatuves,» tā Markus.

Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātājam skatuves ietērps problēmas vai neērtības nesagādā, jo viņš pats ikdienā ģērbjas stilistiski līdzīgi, tas ir būtiski - sajust apģērbu kā savu.

«Modes mākslinieks pazīst mani personīgi, esmu piedalījies viņa skatē Milānā, tāpēc viņš zināja, kāds esmu un kas man varētu piestāvēt,» priecājas Markus.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu