Klūnija laulībā iestājusies laulības krīze pāra dažādo uzskatu dēļ

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Džordžs Klūnijs un Amala Alamudina apprecējās aizvadītā gada septembrī, taču ārvalstu bulvārprese jau šobrīd vēsta, ka abu laulībā iestājusies krīze. Iemesls tam - Džordžs dod priekšroku draugiem, nevis jaunajai sievai.

Amala Klūnija nav spožās Holivudas dzīves fane, tāpat viņa īsti nevēlas ar Džordžu doties uz dažādiem «sarkanā paklāja pasākumiem», kā arī nevēlas, lai viņš pavadītu laiku ar saviem slavenajiem draugiem. Amala apprecējās ar Džordžu, jo vēlējās viņu sev vienai.

Apmēram pirms mēneša Amala sasniedza 37 gadu vecumu, taču viņai nudien nepatika, kā Džordžs bija nolēmis svinēt viņas dzimšanas dienu. Pazīstamais amerikāņu aktieris uzaicināja ciemos sen pazīstamus draugus - Sindiju Kraufordi un Rendiju Gerberu - taču Alamudina uzskata, ka viņi kopā pavada pārāk daudz laika.

Klūnija draugi savukārt uzskata, ka Amala pārāk daudz kontrolē Džordžu. Kāds avots atklājis: «Džordžs vēlas, lai viņi četri būtu draugi, taču Amala uzskata, ka Rendijs mudina viņas vīru lietot pārāk daudz alkoholu, kā arī ar Sindiju viņai nav daudz kopīga.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu