Foto: Dziedātājas Pinkas vīrs nogādāts slimnīcā (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Dziedātājas Pinkas vīrs 18.februārī pārcietis muguras operāciju, vīrietis joprojām atrodas slimnīcā un jūt milzu sāpes. Motokrosa braucējs ir optimists un cer uz ātru atveseļošanos.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Sportists pēc operācijas slimības gultā spēj mazliet pasmaidīt, jo ciemos ieradusies viņa sieva un atvedusi pārsteiguma dāvanu no viņu kopīgās meitiņas. Mazā Vilova tētim iedevusi savu mīļāko sedziņu cerībā, ka tā palīdzēs ātrāk atveseļoties.

Foto: TT NYHETSBYRN

Pinkas vīrs atsakās no jebkādām pretsāpju zālēm, jo ir pret šāda veida narkotiskajām vielām, viņš labāk cieš sāpes, bet viņa organismā neatrodas nekādas narkotikas.

Šī nav pirmā reize, kad sportists tiek operēts. 2003. gadā viņš pārcieta kāju un roku operāciju, jo, krītot no motocikla, salauza abas kājas un rokas. Kritiens neļāva sportistam nodarboties ar sportu veselus trīs gadus.

Foto: Instagram

2013. gada decembrī sportistam jau sesto reizi tika operēta mugura, un nu pēc diviem mēnešiem bija nepieciešama atkārtota ķirurģiska iejaukšanās.

Foto: Instagram
Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu