Arī slavenības mēdz runāt, nepadomājot, ko saka. Smieklīgākie izteicieni! (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Arī pasaules mēroga slavenības bieži vien mēdz izteikt viedokli par tēmām, nepārdomājot, ko saka. Tas rada ne vienu vien smieklīgu izteicienu, kurš veido apkārtējo viedokli par slavenībām. Kādi ir smieklīgākie, dīvainākie slavenību nepārdomātie izteicieni?

Britnija Spīrsa par Japānu: – Es nekad neesmu gribējusi doties uz Japānu. Gluži vienkārši man negaršo zivis un zinu, ka tur, Āfrikā, tās ir ļoti iecienītas.

Kristīna Agilera par filmu festivāliem: – Man patīk apmeklēt filmu festivālus. Nesaprotu tikai, vai Kannu filmu festivāls notiks arī šogad?

Čārlijs Šīns par sevi: – Es vados pēc citādākas konstitūcijas. Man ir citādāks prāts, man ir citādāka sirds, manī rit tīģera asinis.

Parisa Hiltone par veikalu tīklu «Walmart»: - Man ir jautājums, vai «Walmart» uzņēmums ražo sienas?

Kamerona Diaza par zinātni: – Es sapratu, kas ir gravitāte, jau mirklī, kad biju vēl ļoti jauna.

Deivids Bekhems par reliģiju: – Es vēlos kristīt savus bērnus, vēl tikai nezinu, kādā reliģijā.

Meraija Kerija par badu: – Vienmēr, kad skatos televizoru un redzu nabadzīgus, izbadējušos bērnus, nespēju neraudāt. Es gribētu izskatīties tikpat tieva kā viņi, tikai bez slimībām, nāves un pārējām lietām.

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Vinona Raidere par laimi: – Es jūtos vislabāk tad, kad esmu laimīga.

Foto: TT NYHETSBYRN

Silvestrs Stalone par mākslu: – Mākslinieks laimīgs spēj būt vienīgi tad, kad ir miris, jo tad viņš nevar mainīties. Kad nomiršu, atgriezīšos šajā pasaulē kā ota.

Kanje Vests par mājām: – Nevēlos daudz runāt par reinkarnāciju, bet, pirmo reizi ieejot «Gucci» veikalā, sajutos tuvāk mājām nekā jebkad.

Foto: TT NYHETSBYRN

Pola Abdula par alkoholu: – Nekad dzīvē neesmu piedzērusies. Es nelietoju izklaidējošas narkotikas.

Džonijs Deps par Ameriku: – Amerika ir muļķu zeme, tā ir kā kucēns, kuram ir izauguši zobi, tas var tevi ievainot un sāpināt, nedomājot neko ļaunu.

Kima Kardašjana par vēzi: – Šodien runāju ar meiteni, kurai ir vēzis, apspriedām to, cik viņai tagad ir grūti, iemācīju viņai saprast to, kuri ir viņas patiesie draugi un kuri nav, tas liecina tik daudz par dzīvi. Tā es jutos.

Keita Mosa par ēdienu: – Nekas uz šīs pasaules negaršo tik labi, lai to ēstu un zaudētu tievumu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu