Ivo Fomins atklāj, kuru dzīves laikā neizmantoto iespēju nožēlo visvairāk (24)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātājs Ivo Fomins mūzikas karjerā nestāv uz vietas, bet dodas tālāk, 2014.gads ir bagāts dažādiem koncertiem, tiek filmēts jauns videoklips, meklētas iespējas muzicēt citās valstīs. Reiz šāda iespēja Ivo bija, bet viņš to neizmantoja, nu mūziķis to nožēlo.

Dziedātājs Ivo Fomins priecājas, ka gads ir sācies ar jauna videoklipa filmēšanu un koncertu pārbagātību.

«Vairāk piestrādājam pie mūzikas popularizēšanas, jauna tirgus meklējumiem, Latvijas mūzikas tirgus ir ļoti šaurs, tāpēc neiet viegli, bet mēs nepārtraukti mēģinām un meklējam jaunus ceļus, kā muzicēt un radīt mūziku,» skaidro Ivo.

Foto: Nauris Garkaklis

Ivo vēlas iekarot austrumu valstu mūzikas tirgu, tiek rakstītas dziesmas krievu valodā un cerēts, ka izdosies nokļūt līdz slāvu tautu cilvēku sirdīm un tās aizkustināt. Ivo apzinās, lai tiktu iekšā svešas valsts mūzikas tirgū, ir vajadzīga barga nauda, tāpēc viņš visu dara palēnām, sāk ar vietējiem klubiņiem un virzās uz priekšu.

«Kad biju jauns un piedalījos Jūrmalā notiekošā Krievijas konkursā, kļuvu Krievijas mūzikas tirgum interesants, tāpēc daudzus gadus dzīvoju Maskavā un tur arī strādāju mūzikas biznesā, man bija visas iespējas kļūt populāram, varbūt tagad būtu superzvaigzne. Zvaigznes tā salikās, ka atgriezos Latvijā, jo sāku ilgoties pēc dzimtenes. Šobrīd to visvairāk nožēloju, ka neizmantoju iespēju, bet tas nekas, tāds liktenis,» aizdomājas Ivo.

Ivo nevēlas mainīt mūzikas žanru un sākt darboties popmūzikā, jo tas ir daudz populārāks un pieprasītāks mūzikas žanrs. Dziedātājs atklāj, ka nejūtas stiprs nevienā citā mūzikas lauciņā, izņemot viņa mīļo rokmūziku.

«Redzu, ka daudzi jaunie mūziķi izvēlas citus populārākus mūzikas stilus, bet arī rokmūzikā ir iespējams izsisties un pelnīt naudu, ir jādarbojas tajā mūzikas stilā, ko tu mīli, nevis tajā, kurš spētu nest vairāk naudas. Rokmūzika vienmēr būs dzīva,» tā Ivo.

Ivo savas dziesmas rada pats un nenoliedz, ka ir daudz muzikālu krīžu, kad nav iespējams neko uzrakstīt.

«Godīgi sakot, jaunu dziesmu radīšana nav viegla, jo esmu ļoti prasīgs pret sevi, katru melodiju pārtaisu vairākas reizes. Ļoti uzticos sievai kā ekspertei, viņa pirmā vienmēr dzird manas dziesmas un pasaka - jaunā dziesma būs hits vai ne,» smaida Ivo.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu