Sandra Buloka atklāj, no kura bijušā mīļākā izvairās saviesīgos pasākumos (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Sandra Buloka joprojām jūt, ka viņas sirds līdz galam nav sadzijusi pēc senās šķiršanās no aktiera Raiena Goslinga. Sandra neapmeklē pasākumus, kuros ir droša, ka būs viņas bijušais mīļotais, un arī nepiekrīt kopīgiem filmu projektiem.

Prestižās Oskara balvas ieguvēja šogad atkal ir nominēta labākās aktrises godam, bet izjūt par šo faktu lielāku uztraukumu nekā prieku, jo tā ir iespēja tikties aci pret aci ar bijušo mīļoto, aktieri Raienu Goslingu.

Aktieri bija pāris 2002. gadā, filmējoties filmā «Murder by numbers», mākslinieki satikās visu filmēšanās laiku, un tad attiecības krasi izbeidzās.

Tieši šī šķiršanās aktrisei sagādāja lielākās sirdssāpes, tāpēc viņa nevēlas satikt aktieri, īpaši, ja pastāv iespēja vēlreiz iekrist viņa šarma valgos.

Sandra Buloka 2010. gadā izšķīrās ar vīru Džesiju Džeimsu, kurš viņu krāpa, un arī Raiens Goslings ir nolēmis ieturēt pauzi un pārtraucis attiecības ar savu meiteni Evu Mendezu. Abi aktieri ir brīvi, un tāpēc tikšanās Sandru biedē vēl vairāk.

Aktrisei vienmēr ir bijis grūti piedot un virzīties tālāk pa dzīves ceļu, ja kāds to ir sāpinājis.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu