Sabīne Berezina neatbalsta sievietes, kuras audzē muskuļus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātāja Sabīne Berezina pēdējo gadu laikā ir mainījusies gandrīz līdz nepazīšanai. Kādreiz jaunajai dziedātājai bija jāpiedomā, ko vilkt mugurā, tagad viņa var uzvilkt jebkuru apģērbu un izskatīties lieliski. Māksliniece šādu efektu panākusi bez iešanas uz sporta zāli.

Dziedātāja Sabīne Berezina smagi saslima un ilgu laiku pavadīja slimības gultā, slimības laikā dziedātāja nespēja normāli uzņemt pārtiku un tāpēc zaudēja vairāk nekā desmit kilogramus svara.

Māksliniece priecājas, ka nu ir vesela, turklāt, pat ēdot majonēzi, kura viņai ļoti garšo, svars vairs neatgriežas.

«Katrā sliktā lietā ir kas labs, cīnījos par veselību un tiku pie skaistas figūras. Reizēm liekas - vajadzētu vēl uz solāriju aiziet, lai brūnāka būtu, bet tas nav veselīgi un mūsdienās, jo dabīgāk, jo vairāk modē,» stāsta Sabīne.

Dziedātāja neapmeklē sporta zāli un necilā svarus, lai saglabātu figūru, tāpat viņa nevēlas izteiktus vēdera muskuļus, jo neatbalsta sievietes, kuras aizraujas ar fitnesu un kļūst līdzīgas vīriešiem.

Foto: Nauris Garkaklis

«Nē, nekāda sporta zāle, negribu pēc kaut kādas kultūristes izskatīties. Man neliekas pieņemami, ka sievietes ar to aizraujas, vīrieši - tā jau ir cita lieta. Vīrietis tomēr ir spēcīgāks, un muskuļi viņam piestāv,» tā Sabīne.

Dziedātāja uzskata, ka sieviete jau dabīgi ir izveidota skaista, bet mākslīgi izveidots ļoti muskuļains ķermenis tikai novērš skatienus no sievietes.

«Redzēju sacensības, kur sacentās sievietes kultūristes, tās jau vairs nav sievietes, bet vīrieši sieviešu ietērpos. Vienkārši briesmīgi,» noskurinās Sabīne.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu