Jūrmalā tiek prezentēts sporta bārs (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Aulēkšiem tuvojas ziemas olimpiskās spēles, tāpēc izklaides vietas sāk domāt, kā saviem apmeklētājiem nodrošināt iespēju vērot olimpiādi. Jūrmalniekiem tā nebūs problēma, jo Jomas ielā ir atvēries jauns sporta bārs «Optibet».

Bārs tika atklāts ar daudzām un dažādām uzkodām, alkoholiskiem dzērieniem, kā arī sportiskiem bezalkoholiskiem kokteiļiem.

Lai būtu iespējams pilnībā izbaudīt dažādas sporta spēles, bārā ir pieejams milzīgs projektors, kā arī vairāki televizori ar lielu ekrānu.

Sportu mīl skatīties azartiski cilvēki, tāpēc arī bārs «Optibet» piedāvā iespēju, sporta sacensības vērojot, likt sportiskās likmes, kuras tikai rada papildu azartu un vēlmi just līdzi savējiem.

Par pasākuma atklāšanas gaidītākajiem viesiem kļuva volejbolisti Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs. Vīrieši lieliski prezentēja jauno sporta bāru un ikvienam interesentam labprāt sniedza autogrāfu.

Tā kā Aleksandrs Samoilovs ir jūrmalnieks, olimpiādes laikā viņu noteikti varēs satikt jaunajā bārā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu