Ivo Grīsniņš-Grīslis Eirovīzijā dzied par sevi pašu (18)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātājs Ivo Grīsniņš-Grīslis Eirovīzijai gatavojās ļoti nopietni, jo šajā gadā piedalās ar savu dziesmu un tas rada trauksmainību. Mūziķis atklāj savu gada lielo mērķi - soloalbuma ierakstīšanu. Ivo neslēpj, ka atšķirībā no citiem gadiem šajā gadā viņš nestāvēs vienkārši uz skatuves, bet veidos stāstu.

«Gatavošanās Eirovīzijai norit diezgan trauksmaini, jo piedalos pats ar savu dziesmu un tā ir dubultatbildība, jo jānes pašam sava ideja. Ļoti liels atbalsts mēģinājumos ir horeogrāfe Līga Liberte, kura palīdz realizēt ideju vizuāli un saturiski, tā, ka man jāuztraucas tikai par sevi un dziedāšanu, visu pārējo smagumu iznes dejotāji,» skaidro Ivo.

Šā gada dziesma ir stāsts par Ivo pašu, par viņa sajūtām, emocijām, un šis būs gads, kad vairāk nekā citus gadus varēs redzēt, kas lācītim vēderā jeb kāds tad īsti ir pats Ivo.

«Šobrīd mans lielais mērķis mūzikā ir sava albuma ierakstīšana, taču tas notiks tikai tad, kad pats būšu mierā ar muzikālo materiālu, pagaidām tas notiek lēnām un bez noteiktiem termiņiem, bet kaut kad jau būs. Kad albums būs gatavs, tas noteikti būs ļoti dažāds, jo tajā tiks iekļauti skaņdarbi, kas radušies vismaz 10 gadu laikā. Domāju, ka nemainīšos tikai, lai piesaistītu uzmanību, jo maināmies mēs visi, un tas tāpat jau ir interesanti,» aizdomājas Ivo.

Atrasties uz skatuves Ivo nozīmē aizmirsties, būt citā pasaulē un būt īstam.

«Šogad atšķirībā no citiem gadiem dziesma būs stāsts, vokāls un dziedāšana tiek atstāta otrajā plāna, lielāku uzmanību pievēršot kopainai un savstarpējai ķīmijai. Uz skatuves ar mani būs deju grupa «Body&soul», kas ļoti labi spēj iznest šīs dziesmas ziņojumu,» stāsta Ivo.

Ivo nekad nav plānojis kļūt par aktieri, mūziķi vai citas profesijas pārstāvi, lietas vienmēr notikušas pašas no sevis un virzījušas viņu pareizajās sliedēs.

«Ikdienā darbojos ar video lietām, filmēju, montēju, tā ir mana otrā kaislība, jo tas ir radošs process, kurā ir iespēja attīstīties un nepārtraukti augt,» tā Ivo.

Brīvajā laikā mūziķis nodarbojas ar ļoti daudzām lietām, nav tāda sporta veida, kurš Ivo nepatiktu, sākot jau ar futbolu, hokeju, beidzot ar galda tenisu. Pats Ivo labprāt brauc ar automašīnu un to labo.

«Sevi raksturotu kā diezgan mierīgu cilvēku, tomēr, ja iedegos par kādu ideju, tad esmu gatavs darīt visu, lai to īstenotu,» nobeidz Ivo.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu