Kinoteātros: Amerikāņu snaiperis, sekss, «Māmiņa» un suņi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

No 13. februāra Latvijas kinoteātros skatāmas vairākas jaunas filmas. Ksavjē Dolana «Māmiņa», kas uzņemta Instagram formātā 1:1, «Oskaram» nominētā biogrāfiskā kara drāma «Amerikāņu snaiperis», Krievijas filma «Pinkainās eglītes» un ilgi gaidītā erotiskā drāma «Greja piecdesmit nokrāsas».

 
Foto: publicitātes

«Māmiņa»

Filma «Māmiņa» turpina Dolana iemīļoto tēmu par mātes un dēla attiecībām; šajā gadījumā tā ir vientuļā māte Diāna un viņas grūti audzināmais, hiperaktīvais pusaugu dēls Stīvs. Viņu attiecības nemitīgi ir uz eksplozijas robežas, ne tikai Stīva uzvedības dēļ, bet arī tāpēc, ka Diāna nemaz tik prasmīga māte nav. Par trešo elementu kļūst kaimiņiene Kaila, kas piekrīt mācīt Stīvu, taču arī viņai ir savi noslēpumi...

Filma franču valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.



 
Foto: publicitātes

«Greja piecdesmit nokrāsas»

Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt erotisku drāmu «Greja piecdesmit nokrāsas», kuras pamatā E.L. Džeimsas bestsellers - erotiskais romāns «Fifty Shades of Grey».

Anotācija: Literatūras studente Anastasija Stīla iepazīstas ar pievilcīgo miljardieri Kristjenu Greju. Viņu iepazīšanās drīz pāraug kaislīgā mīlas dēkā, kurā Ana atklāj savas neparastās vēlmes, kā arī Kristjena Greja tumšo noslēpumu, ko viņš rūpīgi slēpj savas ārēji tik nevainojamās dzīves aizsegā.

 
Foto: publicitātes

«Amerikāņu snaiperis»

Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt biogrāfisku kara drāmu «Amerikāņu snaiperis», kas uzņemta pēc amerikāņu karavīra Krisa Kaila bestsellera - autobiogrāfiskā romāna motīviem.

Anotācija: ASV armijas jūras spēku izcilākais snaiperis Kriss Kails tiek nosūtīts uz Irāku, kur viņa misija ir aizsargāt savus armijas biedrus. Kriss tiek uzskatīts par nāvējoši precīzāko šāvēju ASV armijas vēsturē, turklāt viņa reputācija ir zināma arī pretiniekiem, padarot viņu pašu par iekārojamu mērķi. Tomēr Kriss nav tikai karavīrs, bet arī vīrs un tēvs, un cīņa par savu ģimeni, izrādās, arī var būt ārkārtīgi smaga.

Filmas režisors ir pieredzējušais kino veterāns Klints Īstvuds.

Titullomu filmā atveido Bredlijs Kūpers («Oskara» nominācijas par filmām «Optimista stāsts», «Amerikāņu afēra»). Pārējās lomās - Sjenna Millere, Džeiks Makdormans, Lūks Graims, Nevids Negabans, Kīrs O'Donels un citi.

 
Foto: publicitātes

«Pinkainās eglītes» («Ёлки лохматые»)

Pirāta un Joko saimniece Nastja ar vecmāmiņu aizlido uz Pēterburgu, atstājot draugus suņu viesnīcā. Dzīvnieki to vērtē kā nodevību un aizbēg uz mājām, kur beidzot var justies kā cilvēki – ēst, cik tik lien, spēlēties bez ierobežojumiem un gulēt saimnieka gultā. Tomēr viņu baudījumu pārtrauc divi zagļi, kurus gaida necilvēcīga uzņemšana...

Filma krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu