Taxify dāvina bezmaksas braucienus ar taksometru!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklāmas materiāls

Pēc Taxify aptaujas rezultātiem, kurā piedalījās 800 Rīgas iedzīvotāji, lielākā daļa nelieto taksometru pakalpojumus Rīgā. Tam ir vairāki iemesli: daži domā, ka taksometri ir pārāk dārgi, daži baidās no sliktas pakalpojumu kvalitātes vai krāpšanas. Rīgā sabiedriskā transporta cenas gandrīz vai dubultojušās, tāpēc ir vērts pārdomāt taksometru piedāvātos pakalpojumus.

Taxify ir inovatīva mobilā telefona aplikācija, kas nodod kontroli klientu rokās. Taxify savieno klientus ar apkārt esošajiem taksometru vadītājiem ērtā, ātrā un drošā veidā. Norādi savu atrašanās vietu, izvēlies kādu no tuvāk esošajiem taksometriem, balstoties uz attālumu, cenu, mašīnas modeli, klientu atstāto vērtējumu vai maksājuma metodi. Pēc pasūtījuma apstiprināšanas klients kartē var redzēt, kā taksometrs tuvojas. Taxify darbojas Rīgā un Valmierā, kā arī Igaunijā, Lietuvā, Somijā un Nīderlandē. Jo vairāk klientu lietos Taxify, jo kvalitatīvāki vadītāji pievienosies Taxify sistēmai.

Taxify klienti sagaida vislabāko kvalitāti, izsaucot taksometru, neatkarīgi no cenas diapazona un automašīnas klases - ekonomiskās vai premium.

Lai apmierinātu šīs augstās lietotāju prasības, visiem taksometru vadītājiem ir jāievēro stingri kvalitātes standarti.
* Jāuzrāda autovadītāja apliecība, taksometra licence, apdrošināšanas un automašīnas dokumenti pieņemšanas procesā.
* Automašīnai ir jābūt tīrai un labā tehniskā kārtībā, neatkarīgi no tā, vai automašīna tiek pieskaitīta pie ekonomiskās vai premium klases.
* Vadītājam ir jāpieņem vismaz 70% no visiem ienākošajiem pasūtījumiem. (Ja šī prasība nav izpildīta, tad vadītājs saņem brīdinājumu. Ja tas tā turpinās, tad vadītājs tiek bloķēts.)
* Vidējam klienta atstātajam reitingam brauciena beigās jābūt vismaz 4,5 zvaigznes (5 zvaigžņu skalā).
* Mēs neesam toleranti pret krāpšanas gadījumiem - autovadītājs uzreiz tiks bloķēts no sistēmas.

Šobrīd taksometru uzņēmumiem nav labs pārskats par vadītāju sniegto pakalpojumu kvalitāti, tāpēc Taxify palīdz uzņēmumiem risināt šo problēmu. Taxify nodrošina tūlītēju pārskatu par taksometru tirgu ar klientu atsauksmēm un reitingiem pēc katra brauciena. Pašreiz vidējais reitings ir 4,8 zvaigznes (5 zvaigžņu skalā)

Taxify ir ietaupījis vairāk nekā 5000 stundu klientiem un arī vadītājiem, jo vidējais taksometru pasūtīšanas laiks, izmantojot Taxify aplikāciju, ir ap 12 sekundēm. Turklāt klients var izvēlēties tuvāko taksometru, kas nozīmē, ka vadītājam jābrauc daudz īsāks ceļš līdz klientam.

Taxify mobilā telefona aplikācija šobrīd ir pieejama Android un iPhone viedtālruņiem. Windows telefona beta versija tiks palaista nākamnedēļ.

Jums ir lieliska iespēja izmēģināt Taxify šodien un rīt, jo Rīgā braukās 15 īpaši Valentīndienas taksometri.

Ja pasūtīsiet Valentīndienas taksometru ar īpašu sarkanu sirds ikonu, jūs saņemsiet 5 eiro atlaidi un īpašu pārsteigumu automašīnā. Lejuplādējiet Taxify aplikāciju jau tagad:

http://taxify.eu/lv/

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu