Slavenību pāris paziņo, ka abi skūpstījušies ar vienu sievieti

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Kinofilmās nereti redzamas romantiskas skūpstu ainas, taču vai patīkamas sajūtas par notiekošo ir arī aktieriem? Mila Kunisa kādā nesenā intervijā atklājusi, ka laikā, kad tiek filmētas skūpstu ainas, realitāte ir mazliet citādāka nekā izskatās filmā - apkārt ir daudz cilvēki, kuri komentē notiekošo.

Ja īstajā dzīvē cilvēki var paši izvēlēties ar ko vēlas skūpstīties, kinofilmu aktieriem nereti šādas izvēles nav. Interesanta situācija izveidojusies aktieru pārim Milai Kunisai un Eštonam Kačeram. Kā izrādās, abi ir skūpstījušies ar aktrisi Natāliju Portmani.

Kunisa un Portmane 2012.gadā kopā piedalījās filmā «Melnais gulbis» (Black Swan). Filmas laikā bija vairākas epizodes, kurās abas sievietes skūpstījušās.

Intervijā Mila atklāja, ka tas, ko daudzi nav ievērojuši ir, ka arī viņas vīrs Eštons Kačers ļāvies skūpstiem ar Natāliju, jo abi piedalījās romantiskajā komēdijā «Nekādu saistību» (No Strings Attached).

Neskatoties uz to, Eštons un Kunisa ir laimīgi kopā. Aizvadītā gada 30.septembrī abi sagaidīja savu pirmo atvasi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu