Sieviete no Kalifornijas paziņo, ka ir princeses Diānas radiniece

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Britu karaliskā ģimene ir saskārusies ar kārtējo skandalozo notikumu. Kāda sieviete no Kalifornijas ir paziņojis, ka viņa ir princeses Diānas pazudušā tante, tomēr britu karaļnams to noliedz.

«Es uzskatu, ka ir skumji, ka viņi vēlas noliegt, kas es esmu,» Anna Jukreinetsa (Ann Ukrainetz) atklājusi nesenā intervijā izdevumam «The National Enquirer». 71 gadus vecā Anna sevi stāda priekšā, kā Lorda Maurīsa Fērmoja, kurš ir princeses Diānas vectēvs, meitu.

Ārvalstu bulvārprese vēsta, ka Jukreinetsai ir neapšaubāmi pierādījumi, ka viņa ir princeses Diānas tante, taču britu karaļnams to nevēlas par tiem nevēlas pat dzirdēt.

Slepenais skandāls par princeses Diānas tanti sākās 1966.gadā, kad Jukreinetsas māte, aktrise Evelīna Ruderfota pēc savas nāves meitai atstāja zīmīti. Tajā atklājās, ka Anna visu dzīvi par tēvu uzskatījusi vīrieti, kurš nav viņas bioloģiskais tēvs.

Zīmītē bija paskaidrots, ka Annas īstais tēvs ir Lords Fērmojs, princeses Diānas vectēvs.

Jukreinetsa pastāstījusi, ka sākumā bijusi šokā un nemaz nezināja, kas ir Lords Fērmojs, taču vēlāk, meklējot informāciju, pie secinājumiem nonākusi pati.

«Kaut mana māte būtu man to pateikusi agrāk. Varbūt viņa nevēlējās, lai domāju par viņu sliktu, tāpēc paturēja to pie sevis,» atklājusi Jukreinetsa, kura šobrīd ir māmiņa trīs bērniem un vecmāmiņa septiņiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu