Dons negaidīja savu uzvaru «Muzikālās bankas» finālā (54)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātājs Dons piedalījās dziesmu konkursa «Muzikālā banka 2013» finālā ar divām dziesmām - «Māsu upi» un «Pēdējo vēstuli». Uzvaras laurus šajā gadā plūca dziesma «Pēdējā vēstule». Pateicoties dziesmai, Dons jau otro gadu pēc kārtas uzvar «Muzikālās bankas» finālā. Mūziķis ne mirkli negaidīja savu uzvaru.

Pēc uzvaras konkursā «Muzikālā banka» dziedātājs Dons jūtas saviļņots, viņu ir pārņēmis patiess prieks un jaukas emocijas pret ikvienu, kurš par viņu balsoja.

Neskatoties uz to, ka vairums skatuves kolēģu prognozēja tieši Dona uzvaru, mūziķis negaidīja lielo panākumu un tieši tāpēc bija pārsteigts, izdzirdot savu vārdu mirklī, kad tika paziņots šā gada veiksminieks.

«Paldies maniem kolēģiem mūziķiem, kuri prognozēja manu uzvaru, es pats gan nekad neko neprognozēju, nepatīk ko teikt, kamēr tas nav noticis. Gluži tāpat, kā nesaku hop, kamēr neizdaru lietas,» skaidro Dons.

Dons uzskata, ka tas ir skaisti, ka cilvēkiem patīk dziesma «Pēdējā vēstule», viņš vairāk neko nevar vēlēties, šāda atzinība ir skaistākais, kas viņu ir piemeklējis. Nu mūziķis jau domā par Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālu un cer ar šo pašu dziesmu iekļūt arī nacionālās atlases finālā.

«Pats nekad nebalsoju, bet pirmajā gadā, kad Latvija piedalījās Eirovīzijā, zvanīju saviem Lietuvas un Norvēģijas draugiem un lūdzu balsot par grupu «Prāta vētra». Centos viņus iespaidot un panākt mūsējiem vēl pozitīvāku balsojumu. Biju ļoti aizrāvies ar šo konkursu,» smejas Dons.

Pats dziedātājs ir piedalījies raidījuma «Kas notiek Latvijā?» interaktīvajos jautājumos un zvanījis, lai ar balsojumu izteiktu viedokli.

Komentāri (54)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu