Aktieris Rihards Lepers filmējas Krievijā (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Par pašmāju Leondardo di Kaprio dēvētais aktieris Rihards Lepers skatās tālāk par Latvijas robežām un dodas uz citu valstu aktieru atlasēm, lai tiktu pie lomām filmās un izrādēs, šādi braucieni bieži vien nes arī panākumus. Šobrīd aktieris filmējas Krievijā un ir arī apstiprināts galvenajai lomai mūziklā.

Aktieris vienu no pēdējām dienām Latvijā izmantoja, lai apmeklētu īpašo pirmizrādi filmai «Amerikāņu afēra», filmu apmeklējumi ir lielisks veids, lai redzētu, kā darbojas kolēģi ārpus savas dzimtenes, turklāt Rihards uzskata, ka jebkuru filmu, kura nominēta prestižām balvām, ir vērts noskatīties.

«Domāju, ja filma ir laba un tēma tevi aizrauj cilvēcīgā nozīmē, tad loģiski, ka ietekmējies no filmas. Tomēr tikpat labi var arī paskatīties aktieru spēli, režisora darbu, novērtēt scenāriju. Tā ir neatņemama profesijas sastāvdaļa, ka ne tikai ir jāspēlē, bet jāskatās, kas notiek apkārt,» tā Rihards.

Viena no Riharda mīļākajām filmām ir režisora Gaja Ričija filma «Snach». Kaut filma ir uzņemta 2000. gadā, tā aktierim ir iespiedusies atmiņā.

«Man patīk filmas, kurās parādīts britu humors un citas viņiem raksturīgās izdarības. Filma «Snach» ir tā, kura mani vienmēr iedvesmo,» nosaka Rihards.

Šobrīd Rihards spēlē lomu kinofilmā Krievijā. Jau 25. janvārī viņš lido prom, lai filmētos jaunā epizodē.

«Filma ir par Puškinu, es tur spēlēju Dantesa lomu. Došos uz Krieviju, lai filmētos dueļa ainā, būs netipiski, interesanti,» priecājas Rihards.

Krievijā Rihards nokļuvis, piedaloties dažādās aktieru atlasēs, ieguldot lielu darbu sevī, savās lomās.

«Protams, dzirdu ļoti daudzus nē, bet ir reizes, kad pasaka jā, tas ir darbs, uz ko ej un cīnies. Nepārtraukti sevi jāpilnveido, katrā radošajā profesijā tā ir. Mākslai nav robežu,» priecājas Rihards.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu