Teilores «1989» atgriežas virsotnē. Jau desmitā nedēļa!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu popkantri dīva Teilore Svifta (Taylor Swift) kļuvusi par otro sievieti mūzikas vēsturē, kuras divi albumi pavadījuši «Billboard 200» 1. vietā ilgāk par 10 nedēļām.

Pirms tam 2008. un 2009. gadā Svifta bija 1. vietā 11 nedēļas ar plati «Fearless» (albumi «Speak Now» un «Red» arīdzan bija 1. vietā vairākas nedēļas - sešas un septiņas nedēļas attiecīgi).

Trīs reizes pārsniegt 10 nedēļu robežu izdevies Vitnijai Hjūstonei (Whitney Houston). Viņas debijas plate 1986. gadā 1. vietā bija 14 nedēļas, otrais albums «Whitney» - 11 nedēļas, bet filmas «The Bodyguard» («Miesassargs») skaņu celiņš - veselas 20 nedēļas.

Šīs nedēļas griezumā Teilores jaunais albums «1989» pārdots 101 000 vienību, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

Iepriekšējo nedēļu līdere - hita «All About That Bass» dziedātāja Megana Treinore (Meghan Trainor) noslīdējusi uz 3. vietu, bet pagājušās nedēļas līderis - Čikāgas priekšpilsētas Vilmetas roka kvartets «Fall Out Boy» ar jauno albumu «American Beauty/American Psycho» (Island Records) - uz 6. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu