Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Top5 skandalozākās seksa ainas uz lielā ekrāna

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Ko tur noliegt, sekss mūsdienu kultūrā ir ļoti ejoša prece. Seksa ainas filmās mūsdienās ir milzīgi nozīmīgas, īpaši televīzijā. Kas būtu tādi seriāli kā «Game of Thrones» vai «Master of Sex» bez pikantām gultas ainām? Pirms kāda laika publicējām, mūsuprāt, piecas slavenākās seksa ainas mūsdienu kinematogrāfā (ar akcentu uz komerciālo kino), šodien piedāvājam top5 ar skandalozākajām. Mazliet vardarbības, mazliet netradicionāla seksa un mazliet dīvainu izdarību.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

N.Vatsas un L.E.Haringas sieviešu aina filmā «Malholanda ceļš» (2001)

Deivids Linčs pēc seriāla «Tvinpīka» panākumiem ar šo filmu atgriezās pie misticisma, baisiem noslēpumiem, atmiņas zudumiem, tumšām kaislībām un erotikas. Tolaik jaunās aktrises - Naomi Vatsa (Naomi Watts) un Laura Elena Haringa (Laura Elena Harring) izspēlēja vienu no kaislīgākajām divu sieviešu seksa ainām, liekot publikai gan slavēt, gan vienlaikus kritizēt režisoru.

Foto: Ekrānuzņēmums
 
Foto: Ekrānuzņēmums

Telts aina filmā «Kuprainais kalns» (2005)

Amerikāņu rakstnieces Enijas Prū stāsts, kas 1997. gadā tika publicēts žurnālā The New Yorker, astoņus gadus vēlāk tika ekranizēts. Režisors Angs Lī, kura filmā galvenās lomas atveidoja Džeiks Džilenhols un Hīts Ledžers, izpelnījās pamatīgu kritikas devu no puritāņiem. Lai arī abu vīriešu seksa aina teltī ilgst vien pāris sekundes, ar to pietika, lai tā ieietu kino vēsturē kā viena no skandalozākajām.

Foto: Ekrānuzņēmums
 
Foto: Ekrānuzņēmums

«Noliecies!» Aina no filmas «Sekretāre» (2002)

Sāpes nekad nav izskatījušās tik labi kā režisora Stīvena Šainberga (Steven Shainberg) 2002. gada filmā «Sekretāre». Megijas Džilenholas atveidotā Lī Holoveja, cerot izrauties no neirotiskā izmisuma purva (valdonīga māte un alkohola skurbumā esošs tēvs), dodas darba meklējumos un kļūst par sekretāri Edvarda Greja (Džeimss Speiders) kantorī. Filma pierāda, ka arī sadomazohistisks fons var būt gana labs mīlas stāstam un attiecībām starp darba devēju un darba ņēmēju - sekretāri, atsedzot, ka šis stāsts nebūt nav parasts, jo iesaistītās personas gūst baudu tikai mokās.

Kad sekretāre uzraksta kļūdainu vēstuli, priekšnieks pavēl viņai noliekties un kļūdaino vēstuli lasīt.

Foto: Ekrānuzņēmums

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Maria Belo un Vigo Mortensens filmā «Vardarbības pēctecība»

Šajā Devida Kronenberga filmā grūti izcelt vienu seksa ainu, jo visas aktrises Marias Belo (Edija) un aktiera Vigo Mortensena (Toms) seksa ainas ir intensīvas un mežonīgas.

Abi spēlē vīru un sievu klusā mazpilsētā un saimnieko nelielā kafejnīcā, taču laimīgo idilli izjauc kāds notikums, kad Toms nejauši izjauc kādu aplaupīšanu, kļūstot par masu mediju varoni. Ap viņu saceltā ažiotāža pievērš mafijas cilvēku uzmanību, kuri uzskata, ka Toms uzdodas par kādu citu. Mainās arī viņa paša psihe, kas atspoguļojas seksa filmas beigās, kad burtiski ar varu viņš iegūst savu sievu uz mājas trepēm.

Foto: Ekrānuzņēmums
 
Foto: Ekrānuzņēmums

Dīvāna aina filmā «Nimfomāne»

Larss fon Trīrs visās savās filmās liek sievietei ciest, arī pēdējā viņa darbā, divdaļīgajā lentē «Nimfomāne» (Nymphomaniac) ir vairākas vardarbīga seksa ainas. Spilgtākā, protams, tikšanās kabinetā pie sadista.

Foto: Ekrānuzņēmums
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu