«Comedy Latvia» stand-up komiķi naktsklubā «Pulkvedim Neviens Neraksta»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

3.februārī plkst.20:00 naktsklubā «Pulkvedim Neviens Neraksta» uzstāsies «Comedy Latvia» stand-up komiķu duets Ok-Kupanti ar izrādi «Neatkarība».

Tās ietvaros divi pašmāju komiķi - Aleksandrs Guzenko un Maksims Trivaškevičs - pastāstīs par mūsu valsts un savu personīgo dzīvi no ļoti neierastas un humoristiskas perspektīvas. Abi komiķi jau paspējuši izklaidēt skatītājus daudzās Latvijas pilsētās, sākot ar Kurzemes piekrasti un beidzot ar Latgales pierobežu, un «Pulkveža» apmeklētājus viņi priecēs ar vairāk nekā stundu garu programmu.

Vakara gaitā humors, satīra un ironija būs bez kompleksiem, cenzūras un valodas barjerām.

Naktskluba komanda, jo īpaši iesaka doties uz šo pasākumu, paskatoties uz dažādām aktuālām un sociālām problēmām no cita skatupunkta. Pulkvedis aicina atslēgties no ikdienas un atļauties pasmieties par sevi un arī par citiem. Tāpat arī tiek piekodināts uz pasākumu nākt ar atvērtu prātu un sirdi. Katrā jokā jau ir sava daļa patiesības... Kura daļa tā būs?

Pēc iespaidīgās vakara programmas būs iespējams kārtīgi izdejoties kopā ar DJ JUDZHEN.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu