Aktrise Ērika Eglija pievienojas seriāla «Viņas melo labāk» komandai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dailes teātra aktrise Ērika Eglija pagaidām ir redzēta tikai spēlējot lomas teātrī, vadot pasākumus vai dziedot, nu aktrise ir saņēmusi piedāvājumu filmēties seriālā «Viņas melo labāk» un labprāt iesaistījusies šajā projektā.

Ieraugot aktrisi Ēriku Egliju konkursa «Muzikālā banka» finālā, daudzi bija pārsteigti par sievietes veidolu un nemaz to neatpazina. Kā nekā blondā skaistule uzstājās ar melnu parūku, spēcīgu grimu un īpaši seksīgu tērpu, līdzinoties dziedātājai Keitijai Perijai.

Foto: Nauris Garkaklis

Toties ikdienā aktrises galvu rotā blondas matu cirtas, bet apģērbs, kuru sieviete velk mugurā, ir daudz klasiskāks, kā arī sportiskāks.

«Domāju, ir cilvēki, kuri mani uztver kā dziedātāju, bet es pirmkārt esmu aktrise. Nedomāju, ko vilkt mugurā, jo tēls un ietērps radās teātrī, tāpat kā dziesma ir rakstīta izrādei «Izraidītie». Uzskatu, ja aptaujā iekļuva dziesma no izrādes, man nav jāmeklē cits ietērps, jālauza galva par to, ko vilkt mugurā, tas ir likumsakarīgi, ka velku šo tērpu,» smaida Ērika.

Foto: Nauris Garkaklis

Māksliniece neslēpj, ka šādā ietērpā jūtas ērti, kaut gan kopējais peldkostīms un legingi nav īsti viņas stiliņš.

Tikko ir iznākusi izrāde «Saules bērni», kurā piedalās talantīgā aktrise, kā arī Ērika jau strādā pie jauna darba, atrodoties intensīvos mēģinājumu procesos, bet vakaros spēlē izrādes.

Foto: Nauris Garkaklis

«Teātris paņem lielāko mana laika daļu, kā nekā tā ir oficiālā darba vieta, vēl papildus esmu sākusi filmēties seriālā «Viņas melo labāk», vēl neesmu redzama ekrānos, bet drīzumā mani arī tur varēs redzēt,» cerīgi nosaka Ērika.

Foto: Nauris Garkaklis

Runājot par filmēšanos seriālā un darbu teātrī, aktrise saka, ka nevar pateikt, kas ir vieglāk un kas grūtāk, jo aktiera darbs pats par sevi nav viegls, toties vienmēr interesants un nekad nerodas sajūta, ka ir garlaicīgi.

«Seriāls ir jauna pieredze, mans tēls vēl nav konkrēts, tas vēl veidojas, tāpēc grūti aprakstīt manis spēlēto varoni. Pagaidām varu pateikt, ka sliktā varone nebūšu un arī tajās sērijās, kurās piedalos, nevienai varonei vīrieti neesmu nocēlusi,» smejas Ērika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu