Riva prezentē enerģisku klipu Eirovīzijas dziesmai (27)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātājs, dīdžejs Markus Riva 8.janvāra vakarā restorāna «Dārzs» telpās prezentēja savu jauno videoklipu dziesmai «Light on». Dziesma ir iekļuvusi arī Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālā.

Markus Riva videoklipa prezentāciju rīkoja jaunajās restorānā «Dārzs» telpās, kurās viņa prezentācijas apmeklētāji bija pirmie viesi.

Pasākums notika brīvā atmosfērā, viesi varēja baudīt gardu augļu punšu un dažādas uzkodas, tajā skaitā arī austeres un vēžus.

«Man pēdējā laikā nepatīk taisīt klipu prezentācijas, vienmēr jādomā vai nav par daudz, par biežu, bet šajā reizē vēlējos sapulcēt vienā vietā lieliskos, talantīgos cilvēkus ar kuriem kopā strādāju pie šā un pie iepriekšējā klipa, dziesmai «Fire»,» pasākuma iemeslu atklāj Markus Riva.

Markus prezentāciju nevilka garumā, sveču gaismā, kas kalpoja kā skatuves apgaismojums, jaunais vīrietis pateica paldies visiem palīgiem; lai nevienu neaizmirstu, dīdžejs talkā ņēma savu īpašo zelta blociņu, kurā viss ir pierakstīts. Pēc paldies vārdiem sekoja videoklipa noskatīšanās.

«Ziemassvētkos, kad visi atpūtās, mēs filmējām videoklipu. Svētkus svinēsim pēc gada. Kārtīgi strādājām, lai izveidotu ko skaistu, elegantu un kvalitatīvu. Kvalitātes latiņa jāceļ augstāk ar katru jaunu videoklipu, domāju, man tas izdodas,» priecājas Markus.

Klips saņēma lielus Markus Rivas aicināto viesu aplausus un ovācijas. Viesu vidū bija tādi pazīstami cilvēki, kā blogeri Deniss Ševeļovs un Alīna Keller.

Alīna, kā ierasts, izcēlās ar kādu no savām rotaslietām, šoreiz tas bija interesantais auskars, kurš rotāja visu viņas ausi.

Pēc klipa noskatīšanās kopā ar publiku Markus domāja, ar kādiem saukļiem ievietot jauno videoklipu savos sociālo tīklu profilos. Viesi ļoti labprāt sauca savus variantus, un ātri vien jaunais klips tika publiskots internetā.

Vēlāk viesi varēja neformālā gaisotnē baudīt ēdienu, dzērienus, saviesīgas sarunas, un galvenais, Markus atrada laiku ikvienam savam viesim, pienākot klāt, parunājoties un novēlot veiksmīgu jauno gadu.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu