Keša pieķerta melos! Viņa ārstējas no alkoholisma, ne ēšanas problēmām (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Dziedātājas Kešas dziesmas ir galvenokārt par ballītēm, alkoholu, sajūtām iedzerot un neprātīgu dejošanu, mūziķe ne tikai par to dzied, bet arī pati dzīvo tā kā šajos muzikālajos skaņdarbos. Tomēr Keša nespēja pateikt, ka dodas uz klīniku, lai ārstētos no alkoholisma, tā vietā viņa visiem paziņoja, ka viņai ir ēšanas traucējumi.

Dziedātājas fani, kuri fano par mūziķi, pateicoties viņas dziesmām par traku izklaidi, alkohola lietošanu, zinot mūziķes dzīves stilu, nejūtas pārsteigti par šādu pavērsienu. Lielākā daļa uzskata - lai apkarotu problēmu, tā ir jāpieņem un meli par ēšanas traucējumiem parāda, ka Keša vēl nav tam gatava.

Keša pēdējos mēnešus nav redzēta skaidrā un nekad nav noliegusi, ka ikdienā lieto alkoholu. Mūziķe vienmēr ir teikusi, ka rītu labāk sāk ar laba viskija glāzi, nevis zobu tīrīšanu.

Mūziķe nekad nav sapratusi, kāpēc kādam viņas kaislība uz alkoholu ir problēma; ja rokmūzikas izpildītājs katrā savā dziesmā piemin alkoholu, to visi uzskata par normu, ja reperis repo par kokaīnu, tas arī ir normāli, bet, ja to dara sieviete, uzreiz viss mainās.



Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu