Pits, Goslings un Beils spēlēs kopīgā filmā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas zvaigznes Breds Pits, Raiens Goslings un Kristians Beils spēlēs filmā par kredītu krīzi «The Big Short», vēsta britu laikraksts «The Guardian». Pitam piederošā producentu kompānija «Plan B» gatavojas ekranizēt amerikāņu finanšu žurnālista Maikla Lūisa grāmatu «The Big Short: Inside the Doomsday Machine». Tajā stāstīts par pēdējās desmitgades nekustamā īpašuma un kredītu krīzi ASV.

Pits iepriekš iegādājās tiesības ekranizēt Lūisa darbu «Moneyball» («Naudas spēle»), ko 2011. gadā pārvērta veiksmīgā filmā.

Kinolentes «The Big Short» scenāriju izveidojis Ādams Makejs, kurš varētu kļūt arī par filmas režisoru. Tā kā viņš iepriekš veidojis galvenokārt komēdijas, sagaidāms, ka gaidāmajai filmai būs komisks raksturs.

Kompānija «Plan B» veidojusi «oskaroto» kinolenti «12 Years a Slave» («12 gadi verdzībā»), kā arī šogad iznākušās filmas «The Normal Heart» un «Selma».

Nav zināms, kad sāksies filmas uzņemšana. Goslings patlaban filmējas režisora Šeina Bleka krimināltrillerī «The Nice Guys», savukārt Pits darbojas ar sievu Andželīnu Džoliju kopīgajā filmā «By the Sea» par pāri, kas cenšas glābt savu laulību.

Beils nesen paziņoja par izstāšanos no biogrāfiskās filmas par tehnoloģiju giganta «Apple» līdzdibinātāju Stīvu Džobsu. Bija paredzēts, ka viņš tajā spēlēs galveno lomu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu