Aktrises Buloka un Robertsa kaujas Klūnija dēļ (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reu

Tas, ka aktieri Džordžs Klūnijs un Sandra Buloka nepārtraukti joko, ka ir kā bez prāta viens otra dēļ, ir jau ierasta lieta, nu pārītim ir pievienojusies arī viņu kolēģe, aktrise Džūlija Robertsa.

Apmeklējot gadskārtējo Palmspringsas starptautisko filmu festivālu, aktieru trio turējās kopā un jokoja par savām lielajām jūtām un to, ka abas sievietes apsver iespēju izkauties aktiera uzmanības dēļ.

Buloka zināja, ka iegūs balvu, un viņai tas liekas muļķīgākais, kas var būt, jo, uzzinot, ka esi uzvarējis, tu pāris nedēļas pirms pasākuma sāc domāt uzrunu, ko teiksi, kad smaidīsi, kad ieturēsi pauzes. Aktrise neprot pieņemt komplimentus, tāpēc šādas situācijas viņu mulsina vēl vairāk.

Viņas uzmanību no paredzētās runas teikšanas mēģināja novirzīt viņas draugi Džūlija Robertsa un Džordžs Klūnijs, tas aktieriem arī izdevās, trijotne jokoja par savām attiecībām, lika cilvēkiem izteikt domas, kura no aktrisēm aktierim piestāv vislabāk.

Robertsa vēl izteicās, ka viņa nedomā padoties un atdot Bulokai Klūniju un ir gatava kauties siržu lauzēja dēļ.

Slavenību kolēģi smējās par aktieru izdarībām un brīnījās, kāpēc viņi vēl nav filmējušies nevienā kopīgā komēdijā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu