Sabiedrības dāma Anna Lieckalniņa ticību mīlestībai sauc par seklu lietu (71)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/TVNET

Latvijas medijos ir izskanējusi ziņa, ka sabiedrības dāma Anna Lieckalniņa un hokejists Sandis Ozoliņš ir izšķīrušies. Pāris 2012. gada rudens izskaņā saderinājās, un izskatījās, ka laimīgāks pāris būt nevar, tomēr abi izlēmuši iet katrs savu ceļu.

Anna Lieckalniņa šo faktu nevēlas komentēt, jo šobrīd viņas prātu aizņem daudz svarīgākas lietas, jaunā sieviete gatavojas sesijai augstskolā un visu savu uzmanību velta mācībām, lai pēc iespējas labāk nokārtotu eksāmenus.

Lieckalniņa Latvijas Universitātē studē teoloģijas fakultātē.

Vai pēc neveiksmīgām attiecībām skaistule joprojām tic mīlestībai un cer satikt savu īsto cilvēku? Sievietei ir savs viedoklis.

«Par tik seklu lietu kā mīlestība es nevēlos runāt, tas nav jautājums, kurš sevī iekļauj dziļumu. Ticība ir ticība un mīlestība ir mīlestība! Tās nav jājauc kopā, bet tajā pašā laikā, protams, viena bez otras, abas šīs lietas nevar pastāvēt,» nosaka Lieckalniņa.

Lieckalniņa uzskata, ka mīlestība vai nu ir, vai nav, bet ticēt var tikai Dievam.

Pēc šīs frāzes Anna pieklājīgi atvadījās, lai turpinātu mācības.

Komentāri (71)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu