Dzintars Čīča priekšroku dod šlāgermūzikai, ne cīņas sportam (29)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Dziedātājs Dzintars Čīča pagājušajā nedēļā ir kļuvis par Latvijas čempionu cīņā bez noteikumiem. Lai vai kādi panākumi jaunajam vīrietim būtu cīņas sportā, viņš sevi vairāk izjūt kā šlāgermūziķi.

Dzintaram Čīčam vēl pirms laiciņa nebija domas pāriet no boksa uz cīņu bez noteikumiem, bet jaunajam vīrietim boksa vietā gribējās pamēģināt ko daudzveidīgāku, spraigāku, un viņš nolēma aiziet uz pāris cīņas bez noteikumiem treniņiem.

Dzintaram iepatikās jaunais sporta veids, un ar katru dienu patika kļūst tikai lielāka.

«Ja būtu jāizvēlas starp sportu un mūziku, protams, mana izvēle būtu par labu mūzikai. Ar mūziku esmu saistīts jau desmit gadus, varu teikt, ka mūzika ir mans darbs, bet sports - aizraušanās, kas ir tuva manai sirdij. Jau no bērnības sports ir papildinājis manas muzikālās darbības. Patīk uzturēt sevi labā fiziskajā formā,» skaidro Dzintars.

Dziedātājs uzsver, ka, pateicoties cīņas sportam, arī mūzikā viņam iet labāk, jo viņš ir kļuvis fiziski un psiholoģiski spēcīgāks.

«Saprotot, ka esmu kļuvis par Latvijas čempionu, sajūtas bija neaprakstāmas, liels gandarījums par paveikto un neticība tam, ka dzirdēju nosaucam manu vārdu, to nevar tā pastāstīt, tas ir jāpiedzīvo. Cilvēks var visu, ja ir vēlme to darīt un ir ticība pašam sev!» uzvaras mirkļa sajūtas skaidro Dzintars.

Dzintars sacensībās startēja ļoti veiksmīgi, divas pirmās cīņas noslēdzot ar nokautu, bet trešajā, fināla cīņā, pretinieks atteicās iziet ringā, tādā veidā parādot, ka Dzintars ir spēcīgāks.

Uzvara un tas, ka jaunie sportisti Dzintaru uztvers kā paraugu, vīrietim nerada nekādu atbildības izjūtu. Dzintars vienkārši dara to, ko ir jau iesācis, un cenšas ar katru treniņu kļūt arvien labāks un labāks.

«Tas, ka esmu pazīstams, protams, cilvēkiem arī atklāj, ka nodarbojos ar cīņas mākslu, un nereti izklaides vietās ir indivīdi, kuri vēlas «palekties», parādīt, ka ir labāki, pāris reizes esmu bijis spiests aizstāvēties, bet pēdējā laikā man nav bijuši nekādi konflikti,» tā Čīča.

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu