Fotoreportāža: «Keksi» un muzikālais skudrupūznis Lielajā Ģildē (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atzīmējot grupas līdera Aleksandra Sircova dzimšanas dienu, 2. janvārī plkst. 19 Lielajā Ģildē notika grupas «Keksi» koncerts, kurā piedalījās arī vairāki populāri Latvijas mūziķi. Uz skatuves pulcējās grupas draugi, Latvijā populāri mūziķi - Aija Andrejeva, Normunds Rutulis, Ieva Kerēvica, Lola Novikova, Ivars Pētersons, Viktors Zemgals un Dainis Dobelnieks. Papildus «dzīvajai» mūzikai par jautrību rūpējās vakara vadītājs Andris Freidenfelds.

Grupa kopš 1997. gada darbojas tādos mūzikas žanros kā rockabilly, rock&roll, rhythm&blues, boogie. Lai arī grupu šogad skārušas radošas pārmaiņas - mainījušies cilvēki un instrumenti, tās dzīvespriecīgais skanējums palicis nemainīgs.

Tāpat kā līdz šim grupu vada mūziķis Aleksandrs Sircovs. Viņa segvārds ir Muravejs, ne jau tādēļ, ka viņu vizuāli varētu salīdzināt ar skudru, bet gan tādēļ, ka darbs Aleksandram nesagādā grūtības, viņš kā skudra var naktīm negulēt, lai realizētu savas ieceres. Muravejs ir zināms katram Latvijas mūziķim, un katru gadu viņa veidotie skudrupūžņa saieti – festivāli ir bagātīgi apmeklēti un iecienīti. Šāda tipa publiskais koncerts notiek tikai reizi gadā un allaž pulcē daudzus īstas dzīvās mūzikas cienītājus.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu