Andrejeva: «Jauns gads, jauna nauda, cēli mērķi! Tagad tik uz priekšu!» (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ketija Grūbe

Vecgadam aizejot, vairums cilvēku apņemas īstenot dažādas ieceres, kuras parastā dienā nespēj apņemties. Viens apņemas būt centīgāks, cits, nedzert no rītiem kafiju, vēl cits vairāk lasīt grāmatas; ko apņemas sabiedrībā zināmas personas un kādas ir viņu sajūtas, iepērkoties ar jauno valsts valūtu – eiro?

Foto: Aivars Spaģis

Dziedātājas Aijas Andrejevas pirmā svarīgā apņemšanās un darbiņš ir iestudēt jaunā albuma koncertuzvedumu «Mežā». Aija jau otrajā janvārī ir beigusi svinēt Jauno gadu un ar pilnu sparu metusies iekšā darbos, jau norisinās intensīvs darbs pie koncertuzveduma, kuru jau februārī mūziķe izspēlēs Latvijas teātros.

«Vakar sarakstīju mērķu lapu visam gadam. Skatoties uz mērķiem, redzu, ka plānu ir daudz. Viena ļoti svarīga apņemšanās ir kļūt labākai, pozitīvākai, to arī novēlu ikvienam,» priecīgi nosaka Aija.

Mūziķe iesaka ikvienam sākt ar mazumiņu un kaut ar smaidu darīt laimīgāku pasauli. Darot mazas lietas cits citam, mēs darām laimīgu šo pasauli. Aija tic, ka šis gads būs labāks par iepriekšējo, tāpēc dziedātāja visiem vēl prieku un mīlestību.

Jauns gads nāk ar jaunu naudiņu, Aijai pagaidām vēl sajūta, turot rokā jauno naudiņu, ir jocīga, viņa vēl īsti neaptver naudas maiņu.

«Protams, ir jau žēl latiņu, šodien iztērēju pēdējos latiņus. Par tiem nopirku plānotāju jaunajam gadam. Ir labi, gluži tāpat kā ar jebkurām pārmaiņām, pie tām ir jāpierod! Jauns gads, jauna nauda, cēli mērķi! Tagad tik uz priekšu,» tā Aija.

Foto: Sejas.lv arhīvs

Dziedātājam Ivo Grīsniņam-Grīslim jaunais gads sācies daudzsološi, mūziķis uzzinājis, ka viņa kopdziesma ar dziedātāju Martu Ritovu tikusi raidījuma «Muzikālā banka» finālā, kurš norisināsies Ventspilī, tas puisim sagādā lielu prieku.

«Mana dziesma ir iekļuvusi arī «Eirodziesmas 2014» pusfinālā. Gaidāmi arī dažādi jauni muzikāli projekti, jūtu, ka esmu zirgā. Izskatās, ka Zirga gadā pārvietošos aulēkšiem,» priecājas Ivo.

Ivo novēl jauno gadu nodzīvot vismaz uz pusi labāk nekā iepriekšējo.

Foto: Ketija Grūbe

Populārais aktieris, sieviešu siržu lauzējs Andris Bulis šajā gadā ir apņēmies būt iecietīgāks, šī ir pirmā reize, kad aktieris tiešām ir nolēmis ko apņemties.

«Jaunajā gadā mani pārņem visādas sajūtas, ziema ir tāda dīvaina, it kā ir, bet līdz galam nav. Esam ārā no 2013. gada un iekšā eiro, vai par to visu priecāties vai bēdāties, vēl nezinu,» aizdomājas Andris.

Aktieris parasti, sagaidot jaunu gadu, neapņemas kādas lietas, kuru īstenošanai tiek veltīts vesels gads, jo tas, viņaprāt, ir nereāli. Tā vietā Andris ik dienu ko apņemas un to realizē dienas laikā.

Tomēr šogad viņš ir nolēmis būt iecietīgāks un tā ir viņa visa gada apņemšanās.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu