Foto: Pasaules slavenības, kuras visvairāk izģērbušās 2013. gadā (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Apkopojot slavenības, kuras visvairāk ir sevi fotografejušas un ievietojušas fotogrāfijas sociālajos tīklos, jāatzīst, ka lielākās plikumu karalienes ir dziedātāja Riana, modele Miranda Kera un sabiedrības dāma Parisa Hiltone.

Slavenības daudz laika pavada ceļojot, dodoties dažādos izbraucienos, un šādi ceļojumi liek iemūžināt visu skaisto, to arī dara lielākā daļa slavenību.

Tā kā parasti populāras personas dodas uz dažādiem kūrortiem un labprāt sauļojas un peldas, daudz fotogrāfiju internetā tiek publiskotas tieši tādas, kur sievietes pozē peldkostīmos.

Slavenās sievietes ne tikai izrāda savu ķermeni, bet ar fotogrāfiju palīdzību nodod saviem faniem, atbalstītājiem un mīļajiem dažādus ziņojumus un mīlestības apliecinājumus.

Peldkostīmos pozēt nekautrējas arī vecāka gada gājuma zvaigznes, neslēpjot savu ķermeni lielā kopējā peldkostīmā, sievietes priecājas par dzīvi, pozē miniatūros divdaļīgos peldkostīmos un jūtas lieliski.

Kurai no zvaigznēm peldkostīms izskatās vislabāk?

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu