Foto: Slavenības publisko fotogrāfijas, kurās redzamas bez kosmētikas (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

2013. gadā slavenības ļoti daudz atrādīja sevi bez kosmētikas. Dažas izskatījās labi, citas vispār nav iespējams pazīt. Ieskaties fotogrāfijās, kuras sociālajos tīklos publiskojušas pašas zvaigznes, un novērtē, kurai ir vajadzīgs grims, ejot uz vietējo veikalu, bet kura joprojām saglabā savu skaistumu un seksapīlu arī bez kosmētikas.

Nosaukt kādu izteiktu līderi fotogrāfiju publicēšanā, kurā slavenības redzamas bez grima, nevar, jo lielākā daļa labprātīgi ir publiskojušas pa vienai vai divām fotogrāfijām.

Bez grima fotografēties un publiskot fotogrāfijas nav baidījušās tādas zvaigznes kā Lady Gada, Opra Vinfrija, Kortnija Kardašjana, Kamerona Diaza, Bejonsē, Riana, Adele, Rita Ora, Meraija Kerija un daudzas citas.

Sievietes jūtas gana pārliecinātas par sevi, savu skaistumu, lai ne tikai pozētu bez kosmētikas mājas apstākļos, bet izietu arī sabiedrībā. Dziedātāja Džesika Simsone bez kosmētikas apmeklēja pat randiņus.

Slavenās dziedātājas un aktrises parāda, ka ir tieši tādi paši cilvēki kā mēs visi - neiet gulēt ar kosmētiku uz sejas un neceļas jau uzkrāsojušās un perfektas.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu