Baibai Sipeniecei–Gavarei jauns šovs!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

No 30.janvāra tiks aizsākta jauna piektdienas vakaru tradīcija TV ekrānos – dziesmu spēle «Sanāciet, sadziediet!». To atzinīgi novērtēs ikviens skatītājs, kas klausās un mīl latviešu dziesmas. Turpmāko 12 nedēļu garumā pie ekrāniem pulcēties aicināti draugi, radi un kaimiņi, lai pārbaudītu savas dziesmu vārdu zināšanas un kopīgi nodotos skanīgai sacensībai ar dziesmu spēles vadītāju Baibu Sipenieci-Gavari.

Cik labi zināt latviešu dziesmu vārdus?

Vecgada vakarā pirmo reizi ēterā nonāca krāšņā un aizraujošā dziesmu spēle Sanāciet, sadziediet!. Ar prieku skatītājiem tiek ziņots, ka tā jau 30.janvārī sāksies pa īstam, un var apsolīt, ka nerimstoša vēlme dziedāt būs ne tikai pašiem dalībniekiem, bet arī skatītājiem zālē un pie ekrāniem. Esat gatavi pārbaudīt zināšanas dziesmu vārdos jaunā, nebijušā dziesmu spēlē?! Sanāciet, sadziediet! vadītāja Baiba Sipeniece–Gavare par gaidāmo dziesmu spēli teic: «Vārdus no dziesmas nevar izmest. Gan tiešā, gan pārnestā nozīmē.» Katra raidījuma sākumā B.Sipeniece-Gavare no zālē sēdošajiem skatītājiem izvēlēsies sešus spēlētājus, kuri centīsies pierādīt, ka zina latviešu dziesmu vārdus, un mēģinās to pierādīt uz skatuves. Dalībniekus un dziesmu spēles vadītāju muzikāli atbalstīs un papildinās basists Roberts Rasa, sitaminstrumenti – Ainis Zavickis, ģitārists Uldis Beitiņš, taustiņinstrumenti – Džulians. Savukārt melodijas vārdos palīdzēs ietērpt burvīgā Karīna Tropa un Ivo Grīsniņš-Grīslis.

Dalībniekus gaida seši posmi!

Jaunā dziesmu spēle Sanāciet, sadziediet! kopumā sastāvēs no sešām muzikālām daļām – Izvēlies četrus, Vārdu spēle, Dziedi ar pretinieku!, Karaoke izaicinājums, Piedziedājumu zini? un Alfas superfināls. Katrā no posmiem dalībnieki pelnīs punktus, kurus iegūs par pareizām atbildēm jeb dziesmām. Karaoke izaicinājums būs saspringtākais no pieminētajiem posmiem, jo no četriem dalībniekiem tālāk tiks divi, kuri līdz tam būs saņēmuši augstāko punktu skaitu. Savukārt pēc tam sekos posms Piedziedājumu zini?, kas noslēgsies ar Alfas superfinālu.

Brīžam dziesmu spēles studijā Sanāciet, sadziediet! spēkiem un muzikālajām zināšanām mērosies arī sabiedrībā zināmas un mīlētas personības. Jau tagad var atklāt, ka TV3 studijā dziedam ieraudzīsiet tādus cilvēkus kā Gints Grāvelis, Artis Robežnieks, Normunds Jakušonoks, Lauris Reiniks, Normunds Zušs un Atis Auzāns. Protams, tas nebūt nav viss – 12 nedēļu garumā savas muzikālās zināšanas pārbaudīs ne viens vien.

Dziesmoti vakari ar Sanāciet, sadziediet! no 30.janvāra piektdienās 20:40 TV3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu