Foto: ielūkojies LTV Vecgada koncerta filmēšanas aizkulisēs (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV

Latvijas Televīzijas aptaujā noskaidrotas un koncerta ierakstā iedziedātas pēdējās sešdesmitgades Latvijas leģendārākās dziesmas, kas populāru pašmāju mūziķu izpildījumā priecēs LTV skatītājus Vecgada vakarā 31. decembrī pulksten 21.05. Krāšņā koncerta vadītāju lomās iejutīsies LTV ētera sejas Gundars Rēders, Ansis Bogustovs, Toms Bricis, Uģis Joksts, Kārlis Būmeisters un Dāvids Ernštreits.

Latvijas Televīzija (LTV), gatavojoties nākamgad atzīmēt savu 60 gadu jubileju, skatītāju aptaujās noskaidrojusi savas pastāvēšanas laikā iemīļotākās un populārākās pašmāju dziesmas, kas veidos LTV Vecgada vakara svinīgā koncerta «Dziesmas - leģendas jeb Viss kā pirmoreiz» programmu. Kopā ar LTV svinīgo atmosfēru publikā baudīja sabiedrībā zināmas kultūras un citu jomu personības.

Foto: LTV

Leģendārākās dziesmas izpildīs Žoržs Siksna un grupa «Limonāde», Dainis Skutelis un Anmary, grupa «Neaizmirstulītes», Jānis Strazdiņš un LieneCandy, Juris Vizbulis, Marts Kristiāns Kalniņš un Paula Dukure, Ivars Pētersons, Dāvids Kalandija un Samanta Tīna, Olga Rajecka un Andris Baltacis, Nikolajs Puzikovs un grupa «Limonāde», Agnese Rakovska un Ivo Fomins, Ieva Kerēvica, Niks Matvejevs un grupa «PeR», Jānis Ķirsis un «Zelta koris», Andris Ērglis un Aija Andrejeva, Igo, grupa «Jumprava», Intars Busulis, Jānis Stībelis, Kristīne Kārkla-Puriņa un grupas «Auļi» mūziķi, Normunds Rutulis, Valters Frīdenbergs un grupa «Tumsa», Juris Kaukulis, Fredis un Jakušs, Atis Ieviņš.

Par sešdesmitgades iemīļotākajām latviešu dziesmām skatītāji atzinuši «Pilsēta vakarā», «Tikai prieks», «Mana dzimtene jaukā», «Rič-rač spēle», «Silavas valsis», «Dziesmotā Rīga», «Dziesma par Napoleonu», «Mežrozīte», «Noktirne», «Dziesma par sapumpurotu zaru», «Slidotava», «Klusā dziesma», «Jauna ēra», «Tik un tā», «Taisnība», «Atkal sāp», «Ziemeļmeita», «Sniedziņa dziesma», «Nāc ar mani paklusēt», «Raudāja māte», «Dzīve kā košums», «Klusiet jauni, klusiet veci», «Eiropa», «Dzimtā valoda», «Lai tas būtu laimīgs!». Citas skanīgākās dziesmas tiks izpildītas popūrijos.

LTV Vecgada programmas radošā komanda: režisors inscenētājs Arvīds Babris, muzikālais producents Juris Vaivods, konsultante Daiga Mazvērsīte, scenārija autors Ēriks Niedra, scenogrāfe Maija Jansone, redaktore Sanita Auškāpa

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu