Zeltiņa palīdzēja meitai gatavot īpašās vakariņas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Populārā aktrise, juveliere Agnese Zeltiņa Ziemassvētkus sagaidīja ģimenes lokā, gluži kā katru gadu. Sieviete apmeklēja baznīcu, dedzināja brīnumsvecītes un ievēlējās svētku vēlēšanos.

Svētku priekšvakarā aktrise Agnese Zeltiņa kopā ar ģimeni apmeklēja Rīgas Veco Svētās Ģertrūdes baznīcu, kur norisinājās Rēzijas Kalniņas un pianista Ulda Marhileviča koncerts «Tava roka manējā». Šis apmeklējums bija Agneses šā gada dievkalpojums.

«Parasti apmeklēju svētku dievkalpojumu Rīgas Svētā Jēkaba katedrālē, šogad izvēlējos jaunu vietu, jo vēlējos dzirdēt šo svētku koncertu, kurš izceļas ar dziļumu un vedina uz pārdomām,» skaidro Agnese.

Agnese svētkus vienmēr sagaida kopā ar ģimeni, laikus tiek ceptas piparkūkas, no papīra grieztas sniegpārsliņas, kā arī dekorētas istabas un pušķota eglīte.

«Šogad gribējām laist gaisā arī laimes lukturus, taču vēja dēļ to neizdarījām, bet dedzinājām brīnumsvecītes un ievēlējāmies vēlēšanās tādā veidā,» par saviem šā gada Ziemassvētkiem stāsta Agnese.

24. decembra rītā Agnese palīdzēja meitai Marijai gatavot svētku maltīti. Marija, piepalīdzot mammai, sacepa pīrāgus, gatavoja daudz dārzeņu, un neiztika, protams, arī bez īpašas Ziemassvētku kūkas.

«Ziemassvētkos vienmēr skaitām dzejoļus un dziedam dziesmas, saņemot dāvanas, kuras gaida zem skaistās eglītes,» smaida Agnese.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu