Jūrmala: «Jaunā viļņa» rezervācija Dzintaros pagaidām nav atcelta

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Jūrmalas dome nav saņēmusi oficiālu informāciju par starptautiskā jauno populārās mūzikas izpildītāju konkursa «Jaunais vilnis» un šova «Comedy Club» norises vietas maiņu, pastāstīja domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Ieva Aile. «Joprojām nav nekādas oficiālas informācijas,» sacīja Aile.

Viņa norādīja, ka ceturtdien krievu medijos izskanējušās ziņas par abu pasākumu norises vietu maiņu, iespējams, ir kārtējās spekulācijas, jo nav norādītas nekādas atsauces uz pašiem organizatoriem.

Arī Dzintaru koncertzāles valdes loceklis Guntars Ķirsis teica, ka koncertzāles rezervācijas «Jaunā viļņa» un «Comedy Club» pasākumiem nav atceltas.

Krievijas avīze «Rossiskaja gazeta» piektdien vēstī, ka starptautiskā jauno populārās mūzikas izpildītāju konkursa «Jaunais vilnis» rīkotāji vienojušies konkursu šovasar rīkot Sočos, kur pagājušajā gadā notika XXII ziemas olimpiskās spēles. Uz Sočiem no Jūrmalas pārcelsies arī šovs «Comedy Club», kas Soču kalnos notiks jau februārī.

Jau ziņots, ka starptautiskā jauno populārās mūzikas izpildītāju konkursa «Jaunais vilnis» vadība līdz pērnā gada beigām plānoja pieņemt lēmumu par konkursa norises jauno vietu. Kā iespējamās nākamās «Jaunā viļņa» norises vietas tika izskatīta Krima, Soči, Baku, Kaļiņingrada un Kazaņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu