Slavenā aktrise Olīvija Vailda: «Cilvēki izliekas, ka nezina, ka gaidu bērnu» (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Tas nav nekāds noslēpums, ka aktrise Olīvija Vailda gaida bērnu. Aktrise pati ir šo informāciju izplatījusi sociālajos tīklos, kā arī apmeklēto pasākumu bildēs ir redzams sievietes vēderiņš.

Aktrise nesaprot, kāpēc cilvēki izliekas, ka nezina, ka viņa ir stāvoklī, ja viņa par to neatgādina - izvairās par to runāt, parādot kaut kādu īpatnēju pieklājību.

Olīvija smejas, stāstot, ka nereti viņai draugi piedāvā viskija glāzi, citus alkoholiskus kokteiļus, iespēju izlēkt ar izpletni.

Vailda uzskata, ka tā ir sava veida pieklājība, lai neliktu viņai justies slikti, savādākai nekā pārējie, tomēr sievietei nepatīk tas, ka cilvēki nemana viņas stāvokli vai izliekas nemanām.

Šis būs Olīvijas Vaildas pirmais bērniņš. Uz jautājumu, ko viņa gaida, puisīti vai meitenīti, aktrise atbild, ka viņa gaida cilvēku un tas ir viss, kam ir nozīme.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu