Sems Smits: Dziedāšanas šovi kaitē dziesmu autoriem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reu

Britu dziedātājs Sems Smits intervijā dalījies pārdomās, ka «The X Factor» un citi dziedāšanas šovi nodarot kaitējumu dziesmu autoriem.

Britu dziedātājs Sems Smits intervijā dalījies pārdomās, ka «The X Factor» un citi dziedāšanas šovi nodarot kaitējumu dziesmu autoriem.

Smits ir starp gada veiksmīgākajiem un atzītākajiem popmūzikas izpildītājiem. Viņš tiek uzskatīts par vienu no ticamākajiem kandidātiem uz jaunākās Džeimsa Bonda filmas galvenās dziesmas ierakstīšanu.

22 gadus vecais Smits norāda, ka nekad neesot pieteicies nevienā dziedāšanas šovā. «Tas bija apzināts lēmums,» viņš skaidro. «Tādi šovi ir ideāli piemēroti tiem, kuri grib tikai dziedāt, un tas arī viss. (..) Taču viņi dzied citu cilvēku dziesmas un viņiem izsaka vērtējumu par citu cilvēku sacerētu mūziku.»

«Es gribētu, lai cilvēki vērtē manu balsi un manas dziesmas. Man tas ir svarīgi. Es dziedātājiem vienmēr iesaku piedalīties šovos, jo viņiem tā ir laba platforma. Taču dziesmu autoriem tie nodara kaitējumu.»

Smits šomēnes uzstājās «The X Factor» britu versijas sezonas noslēgumā.

Smits šogad tika nominēts sešām «Grammy» balvām, tai skaitā kā labākais jaunais mākslinieks un par gada labāko dziesmu un albumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu