OHO! Beidzot sīvas balsošanas ceļā ir atrasti Latvijas seksa guru! (27)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

11. decembra vakarā viesnīcā «Grand Palace Hotel» norisinājās seksīgākais šā rudens pasākums. Tieši šajā vakarā tika atklāti Latvijas seksa guru, kuri savu titulu ieguva stingrā balsošanā. Tas ir nevis Lauris Reiniks un Ģirts Ķesteris, bet gan Valdis Melderis un Edmunds Kaševskis.

Vīrieši piedalās teātra kompānijas «Domino» jauniestudējumā «Seksa guru». Izrādes būs iespējams redzēt latviešu un krievu valodā, tāpēc ir arī divi seksa guru, latviešu auditorijai – Valdis Melderis, krievu auditorijai – Edmunds Kaševskis.

Teātra kompānija «Domino» ir radījusi jaunas zvaigznes, kuras mirdzēs pie Latvijas erotiskajām debesīm vēl ilgu laiku, īpaši, ja ies citas šīs pašas kompānijas izrādes «Kailie brieži» pēdās. Izrāde «Kailie brieži» braukā pa Latviju jau piecus gadus, un vienmēr ir pieprasījums pēc jaunām un jaunām izrādēm.

«Seksa guru» nāk no Austrijas, tā ir veidota pēc Volfganga Veinbergera lugas motīviem.

Vakaru sveču gaismā, kuru papildināja vīns un uzkodas, vadīja radio geiša, viena no Latvijas seksīgākajām sievietēm Ieva Adamss, sieviete Valdi Melderi raksturoja kā orālo Brūsu Vilisu, bet, pat izsakot komplimentu, viņa ļoti bēdājās, ka nu abi vīrieši viņu būs izstūmuši no seksa pazinējas titula.

Vīrieši iznāca uz skatuves un uzreiz pateica, ka ir seksa guru, tomēr pēc oficiālās daļas nesekos svingeru ballīte, bet vienkārši sarunas pie vīna glāzes.

Pirms piekrita piedalīties lugā, vīrieši izlasīja scenāriju, apspriedās ar tuviniekiem, draugiem, jo tomēr nosaukums «seksa guru» uzliek pienākumu, paceļ tevi uz citas latiņas; ja piekrīti piedalīties, tev ir jābūt pārliecinātam par sevi šajā jomā.

«Otrais cilvēks, kurš lasīja scenāriju, bija mana sieva; kad viņa pateica, ka luga izdosies, nākamais, kam iedevu scenāriju, bija man pazīstams psihoterapeits. Vēlējos uzzināt, vai Latvijas iedzīvotājiem ir šādas seksa problēmas, viņš teica, ka par šo tēmu ir vērts runāt. Lasīju scenāriju vēlreiz un katrā vietā, kurā minēts sekss, prātā liku ķeksīšus tam, ko zinu un ko ne,» smejas Valdis.

Valdis smejoties saka, ka pēc Ņūtona likuma sākumā ir prakse un tikai tad teorija, respektīvi, teorija pēc definīcijas ir prakses apzināšana, bet ar prakses daļu abi seksa guru ieteica nodarboties mājās. Toties par teoriju abi ir gatavi runāt.

Vīrieši stāsta, ka katra izrāde būs citādāka, jo uz skatuves atradīsies tikai seksa guru, pārējās personas, kuras spēlēs lugā, būs skatītāji, viņi iesaistīsies sarunās, uzdos jautājumus, un aktieris jautājumus piemēros scenārijam un tos apspēlēs.

«Nav tā, ka katrs otrais scenārija vārds ir «sekss», lasot lugu, sapratu, ka tā ir inteliģenta un nepārkāpj robežas, viss ir uzrakstīts ar gaumi, stilu,» skaidro Valdis.

Seksa guru ir pārliecināti, ka publika iesaistīsies izrādē, jo tā ir iespēja uzdot jautājumus, kurus nevar uzdot mājās tāpēc, ka kauns, vai tāpēc, ka neērti runāt par seksa tēmu.

Ieva Adamss uzreiz apvaicājās: ja vīrietis izrādē pajautās, kā pierunāt sievu uz seksu trijatā, un pēc tam cits vīrietis - kā atrunāt viņu no seksa trijatā, ko vīrieši atbildēs, bet viņi izvairījās no Ievas jautājuma un neatbildēja.

«Visiem patīk sekss, visi to dara, lielākajai daļai tas arī puslīdz labi padodas, kāpēc par to neparunāt?» jautā Valdis Melderis.

Izrādes sāksies martā, un tās būs iespējams apmeklēt tikai no astoņpadsmit gadu vecuma.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu